ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΠΙΑΚΟ 517 ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

 

Γραφικοί και περιθωριακοί είναι όλοι όσοι πήραν στο ψιλό τον ηγέτη του Ολυμπιακού Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος απλά τόλμησε να πει μια αλήθεια. Ότι νίκησε η θρησκεία η αληθινή, η χριστιανική, η ελληνοχριστιανική, όχι όποια όποια, με το 3-0 της ΠΑΕ του εφοπλιστή επί της κωνσταντινουπολίτικης Φενερμπαξέ. Μόνο τυχαία και αναιτιολόγητη δεν ήταν η δημόσια τοποθέτηση του τουρκοφάγου Μαρινάκη.

Ο περήφανος χριστιανός Μαρινάκης είπε πως με την ποδοσφαιρική νίκη κέρδισε, μάλιστα μέσα στην Τουρκία, η θρησκεία. Πράγματι έτσι έγινε. Επιτόπου ζήτησαν να αλλαξοπιστήσουν, να βαπτιστούν χριστιανοί 517 Τούρκοι. Δεν αποκλείεται ο αριθμός να είναι μεγαλύτερος, ίσως 518, ακόμα και 519 και μισό για την ακρίβεια.

Το ζήτημα έφτασε μέχρι το παλάτι του Ερντογάν, ο οποίος αφού προσευχήθηκε στον Αλλάχ, είπε στους επιτελείς του: ''Δεν υπάρχει καμία ανησυχία, έχω απόλυτα εμπιστοσύνη στη θρησκεία μας. Ο προφήτης θα πάρει τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, στον επαναληπτικό αγώνα, στις 25 Νοεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές της Φενερμπαξέ θα κερδίσουν τον Ολυμπιακό...

Στην εικόνα, που αξίζει να ευλογηθεί ως εικόνισμα της αληθούς πίστης, το σημερινό εξώφυλλο εφημερίδας που καθημερινά υμνεί την αληθή ποδοσφαιρική πίστη, τον Ολυμπιακό.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ