Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΖΕΚΑ

 

Έχω στόμα. Και μέσα στο στόμα έχω γλώσσα. Άρα; Δεν τα έχω τζάμπα αυτά που μου έδωσε, τη γλώσσα και το στόμα. Λέω ό,τι θέλω. Αλήθεια και ψέματα. Λέω αυτά που με συμφέρουν και με βολεύουν. Χωρίς να πληρώνω φόρο και χωρίς κανένας να μου ζητήσει το λογαριασμό.

Παραμονή του παιχνιδιού με την κατώτερη Σλόβαν στην Τούμπα ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε πάμε για την πρωτιά του ομίλου. Κανείς δεν του είπε, πάρε την πρώτη θέση και μετά μίλα. Και μετά άνοιξε το στόμα του. Γιατί;

Είπαμε. Δεν είπαμε; Ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Στο ποδόσφαιρο, στην πολιτική, στη δημόσια αγορά. Κανένα πρόβλημα. Και από τον αντίπαλο! Βέβαια. Αν δεν μιλήσει, αν δεν σαλιαρίσει ένας, τότε δεν έχει την ευκαιρία να τον κοντράρει άλλος.

Δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ την κατώτερη Σλόβαν. Κανένα πρόβλημα. Αφού ο Λουτσέσκου τα έχει. Και το στόμα, και τη γλώσσα. Μετά το χθεσινό 1-1 είπε:

Φάγαμε το γκολ γρήγορα, και είμασταν κουρασμένοι στο β’ ημίχρονο. Τι είπε το άτομο; Ότι ο ΠΑΟΚ έκανε το λάθος να σκοράρει πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο και γι’ αυτό κουράστηκε. Αν η ομάδα του Λουτσέσκου έβαζε το γκολ στο β’ ημίχρονο, μάλιστα στα τελευταία λεπτά δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει η Σλόβαν.
Προηγείται στον όμιλο η Κοπεγχάγη στην οποία παίζει ο Ζέκα. Και το προσεχές παιχνίδι είναι Ζέκα- ΠΑΟΚ.
Διαβαστε ακομα:

ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΠΙΑΚΟ 517 ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ