ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΝΙΚΗ;

 

Για να μη ξεχνιόμαστε. Επειδή με αφορμή το αποψινό ματς της εθνικής ομάδας δεν προλαβαίνεις τις τρακατρούκες που αμολάνε δεξιά κι αριστερά. Άϊντε να τσουλήσει το κάρο στην ανηφόρα, να κερδίσουμε τους Ισπανούς και να πάνε εμείς στο κοσμαγάπητο Κατάρ. Μόνο μια παρατήρηση και με το μπαρδόν… Και να κερδίσει η εθνική την Ισπανία, ( έλα μωρέ, ποια Ισπανία;), δεν σιγουρεύεται η πρόκριση στο μουντιάλ του 2022.

Σα να άργησε κομμάτι η Ελλαδάρα ομαδάρα να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Σα να είναι κομμάτι αργά να αφήσει πίσω της την Σουηδία και την Ισπανία. Και, επιτέλους, κάποιο φρένο στις ελπίδες μόνο κακό δεν κάνει. Το πολύ τραλαλά δεν βοηθάει.

Στην πρεμιέρα του ομίλου, 25 Μαρτίου 2021, στη Γρανάδα η Ελλάδα στο 57 ισοφάρισε με πέναλτυ του Μπακασέτα (φώτο) την Ισπανία (γκολ στο 33 με Μοράτα) και επιτόπου βάρεσαν τα όργανα. Ώπα, ρε! Σηκώνει μέχρι καρπαζιά να πανηγυρίζει κανείς για αποτέλεσμα που το παίρνει αμυντικά.

Και είπαμε. Μη ξεχνιόμαστε. Έξι μέρες μετά το θρίαμβο του εκτός 1 -1 με το φαβορί του ομίλου Ισπανία, ήρθε το εντός 1- 1 με την… Γεωργία. Προσγείωση; Καλέ, τι λέτε… Για μια ελπίδα ζούμε. Η Ελλάδα έχει 9 πόντους έναντι 13 της Ισπανίας και  15 της Σουηδίας. Μένει και το ματς Ελλάδα- Κόσοβο, και το Ισπανία – Σουηδία.

Διαβαστε ακομα:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ