Η ΑΕΚ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Το παιχνίδι τα έδειξε όλα. Ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ δεν είναι σε θέση να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Το λες κι αλλοιώς: Ακόμα κι όταν δεν είναι στα πολύ καλά του ο Ολυμπιακός δεν δέχεται να χάσει από την ΑΕΚ.

Τι συνέβη στο γήπεδο, ; Δυο πράγματα. Κέρδισε 3 -1 ο Ολυμπιακός. Έχασε 3-1 η ΑΕΚ. Κι έχασε η ΑΕΚ διότι ακόμα δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Να πέσουμε στα γιατί και στις χοντρολεπτομέρειες; 

Παρακάτω. Τι θα πει ότι ο Ολυμπιακός ξέφυγε 6 και 7 βαθμούς από τους… διώκτες του ΑΕΚ και ΠΑΟΚ; Καμία σημασία δεν έχει ποια είναι η διαφορά, όταν στο γήπεδο μια ομάδα δεν αξίζει τον τίτλο του αρραβωνιάρη και υποψήφιου γαμπρού του τίτλου. Αν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν τα φόντα και τα άντερα να κυνηγήσουν τον Ολυμπιακό, τότε η διαφορά βαθμών πάει περίπατο. Δεν λαμβάνεται απ’ όψιν.

Έχει, λέει, πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Σωστό. Και άλλες 16 αγωνιστικές και τα play-off. Σωστό. Γιατί, όμως, να μειωθεί κι όχι να αυξηθεί η διαφορά του πρωτοπόρου Ολυμπιακού από τους δυο δικεφαλους;

Επιτέλους! Βλέπουμε αυτά που βλέπουμε. Και λογικό είναι να περιοριζόμαστε σε τούτα τα ολίγα. Τα άλλα, τα πολλά βαρύ γλυκό με… ελπίδες και αισιοδοξία είναι για τα φτωχαδάκια. Για τα φουκαριάρικά. Ντροπή να αντιμετωπίζουν κοτζάμ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σαν ασθενείς που χρειάζονται κουράγιο και να τους κτυπάνε προστατευτικά με… κατανόηση την πλάτη.

Διαβαστε ακομα:

ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ