ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΕΧΑΣΑΝ 5-0

 

Το είπε και το έγραψε δημοσιογράφος του Άρεως. Βέβαια. Στον καιρό μας παίζουν στα ίσα και με περηφάνια οι οπαδοί δημοσιογράφοι. Όχι σκέτα νέτα δημοσιογράφοι, αλλά με φανέλα κανονικά, όπως οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Επαγγελματίες και οι δημοσιογράφοι, αλλά πιστοί στα ιδεώδη της ομάδας. Σαν τους επαγγελματίες ιερείς της τάδε και της δείνα θρησκείας.

Ο οπαδός του Άρεως, λοιπόν, μετά τη συντριβή της ομάδας στο Βικελίδης με 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έγραψε το μεγαλειώδες: ''Στο γήπεδο εμφανίστηκε ο κόσμος, όχι και ποτέ η ομάδα''. Τι σημαίνει αυτό; Σιγά τα δύσκολα, τι να σημαίνει.

Δεν έχασε ο Άρης! Αυτό είπε ο οπαδός. Ο δημοσιογράφος. Και πως είναι δυνατόν να χάσει μια ομάδα όταν δεν βρίσκεται στο γήπεδο; Αυτοί που ρούφηξαν την πεντάρα είναι ο κόσμος του Άρεως. Αυτούς αντιμετώπισε ο ΠΑΣ.

Μιλάμε σοβαρά. Για τον οπαδό η ομάδα του δεν χάνει ποτέ. Κι αν χάσει, δεν πρόκειται για αληθινή ήττα διότι φταίνε άλλοι, ο διαιτητής, η ατυχία, οι παίκτες, ο προπονητής, ο πρόεδρος, το κατεστημένο. Η ομάδα δεν χάνει ποτέ. Γι’ αυτό ο οπαδός δεν αλλάζει ποτέ ομάδα.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ