Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ... ΠΑΓΚΟ

 
Δεν το έβαλε ο βασικός Ελ Αραμπί, το κάρφωσε ο παγκίτης Τιτίνιο. Και μ' ένα γκολ, που ήταν γκολάρα και σκόρερ τον Βραζιλιάνο που μόνο για αναπληρωματικό τον ζυγίζεις, ο Ολυμπιακός κέρδισε πάλι την Φενερμπαξέ και ελπίζει στην κατ' ευθείαν πρόκριση. Τι κάνει ένα γκολ, έστω και στα τελειώματα! 
Ένα γκολ σε σπρώχνει στην απόλυτη επιτυχία, και στην αποτυχία με κατεβασμένο κεφάλι και το στόμα ραμένο. Τι να πεις; Ότι ήσουν άτυχος, ότι δεν σε ευνόησε το αποτέλεσμα στο άλλο ζευγάρι; Επειδή ''αν... ''. Δεν υπάρχουν ''αν... '' μετά την απομάκρυνση από τη σέντρα του γηπέδου.
Ένα γκολ! Βεβαίως ένα μόνο γκολ αρκει για το συν και για το πλην. Τι είναι το γκολ στο ποδόσφαιρο; Όλα τα λεφτά. Γεμίζει το ταμείο, αλλά και σ' αφήνει ρέστο. Προχωράει με το ένα χθεσινό γκολ ο Ολυμπιακός και κάνει ταμείο στην Ευρώπη. Μετράει κατοσταριές ευρώ. Τι έγινε στο άλλο ματς; Το απίθανο. Η πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου, η τελευταία στη βαθμολογία, έφτασε στο 2-1 εκτός έδρας με την πρώτη Άιντραχτμ η οποία ισοφάρισε 2-2 στις καθυστερήσεις και δεν εξασφάλισε την πρώτη θέση. 
Πολεμάει μια ομάδα 90, κάποιες φορές και 120 λεπτά, για ένα γκολ και δεν το βρίσκει. Η μονάκριβη αξία του ένός τέρματος. Που για τον Ολυμπιακό ήρθε από τον πάγκο, τον Τικίνιο. Και γενικά, χθές ο Ολυμπιακός ανέβηκε κατακόρυφα με τις αλλαγές που εκανε ο προπονητής. Αντιληπτό, πως ο πάγκος δουλέυει όταν διαθέτει παίκτες ισάξιους, ίσως και πιο χρήσιμους απ' αυτούς που ξεκινούν την ενδεκάδα.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΝΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΠΡΟΚΡΙΣΗ