ΜΕ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ Η Ο ΙΔΙΟΣ;

 

Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ. Δυο είναι οι πλευρές, όχι μια. Κοινό το συμφέρον τους, άλλο αυτό. Ο καθένας με την πλευρά του. Ο Λουτσέσκου από τη μια, από την άλλη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Παρακάτω.

Το πράμα δεν εξελίχθηκε καλά και για τις δυο πλευρές. Η ομάδα μπήκε σε λούκι. Από πολύ ενωρίς βγήκε νοκ-άουτ στο πρωτάθλημα. Και δεν ξέρει κανένας που θα σταματήσει η κατηφόρα. Πότε ο ΠΑΟΚ θα ξαναβρεθεί στα ίσα του.

Δεν επέστρεψε ο Λουτσέσκου για να κρατάει το φανάρι στον Ολυμπιακό. Δεν ξαναπήρε τον Ρουμάνο ο ΠΑΟΚ για να παλεύει να κρατηθεί μέσα στις ομάδες που θα προχωρήσουν στα play-off. Και εκεί που κάνει κουπί ο ΠΑΟΚ χωρίς να γνωρίζει που τον πάει το κύμα, σκάει το κόλπο (;) με τους Ρουμάνους. Τον θέλουν, λέει, προπονητή της εθνικής ομάδος τα πατριωτάκια.

Ερώτηση. Ο Λουτσέσκου θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, όταν και ο ίδιος αναγνωρίζει ήτι η ομάδα είναι μέσα στον κυκλώνα της αγωνιστικής κρίσης; Το άλλο ερώτημα. Ο ΠΑΟΚ επιμένει να θέλει τον Λουτσέσκου;

Οι Ρουμάνοι, λένε, πως θέλουν τον Λουτσέσκου, αλλά δεν μπορεί η ομοσπονδία τους να πληρώσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόσα όσα προβλέπεται στο συμβόλαιο για τυχόν αποδέσμευση του προπονητή. Αν δεν παίζει μηχανή στο έργο, όλα ρυθμίζονται αν δεν έχουν πρόβλημα να τα βρουν οι δυο πλευρές. Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ.

Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ… , ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!