ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΟΣΟΙ ΧΩΡΑΝΕ Σ' ΕΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ

 

Το σωστό αυτό είναι. Να μη γίνονται σε μια μέρα όλα τα παιχνίδια της κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο προγραμματισμός να είναι σπαστός. Δυο ματς σήμερα, άλλα δυο μεθαύριο και τα υπόλοιπα την Κυριακή, την καλή ποδοσφαιρική μέρα της εβδομάδας. Επειδή η μπάλα είναι σώου και στα ίσα ανταγωνίζεται σινεμά, θέατρο, τηλεόραση, κάθε άλλη εκδήλωση με θέαμα.

Χθες έγινε ένα μόνο ματς, το Αστέρας- Παναιτωλικός (φώτο). Ήττα του ποδοσφαίρου! Του ελληνικού πρωταθλήματος, για να είμεθα συγκεκριμένοι. Το παιχνιδάκι στην Τρίπολη πέρασε στο ντούκου. Ήταν αναμενόμενο! Μόνο αν γινόντουσαν τα όργια των οργίων, επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου, θα κέρδιζε δημοσιότητα το ματσάκι.

Όσοι χωράνε σ’ ένα πούλμαν ήταν οι θεατές του αγώνα. Έτσι δεν γίνεται τίποτα. Πρωτάθλημα διοργανώνεται για να πουλήσουν προϊόν οι εταιρείες. Οι ΠΑΕ. Αυτός που δεν πουλάει τίποτα, παρά το όνομα του, την φίρμα του, είναι καταδικασμένος.

Μεγάλο όνομα ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Και λοιπόν; Καμιά φιρμάτη επιχείρηση, είτε πουλάει σουτιέν και μακαρόνια, αυτοκίνητα και ψυγεία, δεν έχει τύχη αν το προϊόν δεν είναι ποιοτικό. Δεν φτάνει μόνο η ούγια. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα κρατιέται μονάχα διότι στη μέση είναι ο οπαδός. Αυτός κρατάει, όσο κρατάει τα μπόσικα. Ο οπαδός, ο οποίος επειδή είναι οπαδός δεν έχει απαιτήσεις ως πελάτης.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ