ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ… ΖΗΣΕΙ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΑΡΑ

 

Γελοιοποιείται η πολιτική με τον σύντροφο Αυγενάκη. Να τον λυπάσαι είναι, αλλά δεν αξίζει η λύπη σε δημόσιο λειτουργό τόσο της πλάκας. Να μην έχει αντικείμενο να ασχοληθεί, και το πιο σπουδαίο να μη γνωρίζει ο άνθρωπος τι λέει και τι κάνει.

Είμαστε στο 21ο αιώνα, ο αθλητισμός είναι ξεκάθαρο ότι είναι θέαμα. Και εμπόριο. Και εκφράζεται με ανώνυμες εταιρείες, και επαγγελματίες αθλητές. Που σημαίνει ότι το κράτος και η κυβέρνηση είναι για φασίνα αν συμπεριφέρονται όπως ο Αυγενάκης.

Ο ΠΑΟΚ, όπως κάθε ΠΑΕ, είναι επιχείρηση. Μπίζνα. Γιατί όχι να μην βοηθήσει νόμιμα το κράτος μια ιδιωτική, μια αθλητική ανώνυμη εταιρεία! Αν αυτή βοηθάει την εθνική οικονομία. Όταν, όμως, ανοίγει το στόμα του ο Αυγενάκης δίνει την εντύπωση πως είμαστε σε προπολεμική περίοδο. Με τον πολιτικό του λόγο δημοσίως ο εν λόγω υφυπουργός μαρτυρά πως η Ελλάδα δεν έχει αποκτήσει εθνική πολιτική απέναντι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

 

Τι ανοησίες είναι αυτές για ''το καλό της Θεσσαλονίκης'' και ''της αθλητικής οικογένειας''. (Στη φώτο ο Αυγενάκης στην Τούμπα). Το τι είναι Ο ΠΑΟΚ για τον οπαδό του δεν το συζητάμε. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ο κάθε Αυγενάκης δεν ανήκει στην εποχή του όταν προσπαθεί να καλοπιάσει την εξέδρα της μιας και της άλλης ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΥΣ