Η ΑΕΚ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Αυτή τη φορά η ΑΕΚ κέρδισε στο ΟΑΚΑ, τον Απόλλωνα, τον ουραγό της βαθμολογίας, αλλά παραμένει ίδιο ύψος, διότι νίκησαν στο πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ, και ο Ολυμπιακός. Ανέβηκε μεν ένα σκαλί με το 3-0 της περασμένης Κυριακής, χωρίς να κερδίσει έδαφος. Ο Μελισσανίδης είπε ότι αποτύχαμε κι αυτή τη σαιζόν.

Αυτό που μένει για την ΑΕΚ είναι οι εξετάσεις που καλείται να δώσει απόψε στις 8 στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ και την προσεχή Κυριακή στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Με δυο καλύτερες της ομάδες σήμερα. Αν κερδίσει και τους δυο ανώτερους αντιπάλους της, τότε η ΑΕΚ θα ξελασπώσει την απογοητευτική πορεία της στο πρωτάθλημα, ενώ θα πλησιάσει την κατάκτηση του κυπέλλου.

Γιατί η ΑΕΚ υστερεί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ; Μιλάνε οι αριθμοί, οι βαθμοί. Τρίτη η ΑΕΚ (39 βαθμοί στο πρωτάθλημα) έναντι του δεύτερου ΠΑΟΚ (44)  και του πρώτου Ολυμπιακού (53). Είναι και τα γκολ που μαρτυρούν κι αυτά την αλήθεια τους:

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει βάλει 37 γκολ και έχει δεχθεί 11.

Ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ είναι στο 45-22.

Και η ΑΕΚ έχει δεχθεί 22 τέρματα, όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πετύχει μόνο 37, οκτώ λιγώτερα. Τόσα όσα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υπερτερεί αμυντικά (11 γκολ παθητικό, έναντι 22 της ΑΕΚ).
Στη φώτο από το 0-0 του πρώτου αγώνα κυπέλλου στην Τούμπα.
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΝΟΔΟΣ, ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ