Ο ΠΑΟΚ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΕΙΧΕ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΣΕΠΑΚΙ

 

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς έφτασε στα 33 του χρόνια και ακόμα δεν κατάφερε να… μην είναι δανεικός. Ο Σλοβένος μέσος από το 2011 προσπαθεί στην Ιταλία να βγάλει μεροκάματο χωρίς ποτέ να σταθεροποιηθεί ως αξία ποδοσφαιρική, έστω και δεύτερης σειράς. Και πάντα σε κλάμπ βήτα διαλογής. Ξεκίνησε από την Πάλερμο και μια δεκαετία ήταν δανεικός δεξιά κι αριστερά. Δανεικός στην Βαρέζε, δανεικός στην Σασούολο, δανεικός στην Τορίνο, δανεικός στην Φιορεντίνα. Δανεικός από την Αταλάντα στην Πάρμα, η οποία στη συνέχεια απέκτησε τα δικαιώματα του και το περασμένο καλοκαίρι τον δάνεισε για δυο χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Αυτός ο δανεικός παίκτης έκλεισε το σπίτι της ΑΕΚ με μια φανταστική γκολάρα στις… καθυστερήσεις. Ο πιο πολύτιμος παίκτης του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και ο σκόρερ του. Που σημαίνει ότι ο Σλοβένος βρήκε την ομάδα ''του'' στη δύση της καριέρας του.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 83 αλλά έχασε πανηγυρικά την πρόκριση διότι δεν πίστεψε στη νίκη. Δεν ήταν η ομάδα που είχε το επάνω χέρι σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρ’ ό,τι έπαιζε στην έδρα της και είχε πάρει αποτέλεσμα ευνοϊκό (0-0) στο πρώτο προημιτελικό.

Σαν ταχυδακτυλουργός, ένας επιστήμων της λευκής μαγείας, ο ΠΑΟΚ έβγαλε από ένα απόκρυφο τσεπάκι δυο γκολ, μαγικά και θεαματικά, και έκανε την ανατροπή. Όλα είχαν τελειώσει μετά το 1-1 με τον Κούρτιτς. Απλά και μοιρολατρικά η ΑΕΚ κάθισε πάνω στο παγωτό. Ο ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ μετά το 1-0 αντέδρασε, με την άδεια της... ΑΕΚ, με την παθητικότητα της ΑΕΚ. Έκανε ο ΠΑΟΚ αυτό που δεν ήταν σε θέση να κάνει η ΑΕΚ. Η οποία δεν κατοχύρωσε το μοναδικό της τέρμα, παρ΄ό,τι το πέτυχε στα τελειώματα. Κατέρρευσε μετά το 1-1, και παραδόθηκε στον αντίπαλο, για να έρθει ο θρίαμβος του 1-2.     

Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΝΟΔΟΣ, ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ