Η ΑΕΚ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΑΙΖΟΝ

 

Καθαρή νίκη με 2-0 η ΑΕΚ απέναντι σ’ ένα απελπιστικά και απρόβλεπτα εύκολο ΠΑΣ Γιάννινα. Μια φορά μονάχα απείλησε και πρώτος αυτός ο ΠΑΣ και στη συνέχεια αποσύρθηκε εντελώς δηλώνοντας με τον πιο έντονο τρόπο ότι δεν έχει καμιά απαίτηση από το παιχνίδι.

Μέχρι το 69 το ματσάκι ήταν άγκολο και επόμενο στην κόψη του ξυραφιού. Μια αντεπίθεση αξιώσεων από πλευράς ΠΑΣ δεν ήταν εκτός… προγράμματος. Στην περίπτωση αυτή θα αναβίωνε ο εφιάλτης των γηπεδούχων, που αυτή την σαιζόν δεν γνώρισαν απλά λαχτάρες αλλά και κηδείες. Ο ΠΑΣ, όμως, κι αυτό είναι από τα περίεργα, ήταν νεκρός επιθετικά. Και αντεπιθετικά.

Το 1-0 έγινε με κεφαλιά του Μάνταλου δυο λεπτά αφ’ ότου μπήκε στο χορτάρι. Λίγο πριν το τέλος, ο Ανσαριφάντ, πάλι μέσα στην περιοχή του αντιπάλου, έκανε το 2-0.

Τελικά, ήταν μια καλή προπόνηση για την ΑΕΚ εν όψει της προσεχούς σαιζόν. Εκτός πρωταθλήματος, και αποκλεισμένη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται, σ’ όλα τα επίπεδα, για το τι ψάρια θα σηκώσει από τα δίχτυα της την περίοδο 2022 -23.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΕΜΠΛΕΞΕ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ