Ο ΠΑΟΚ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ… ΟΑΚΑ

 

Τον περασμένο μήνα, Φεβρουάριο του 2022, ρεβάνς αγώνα κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ έχει πάρει ισοπαλία  0-0 στο πρώτο ματς στην Τούμπα, αλλά δεν καταφέρνει να αποκλείσει τον αντίπαλο της. Ούτε να τον νικήσει. Προηγήθηκε 1 - 0 στα τελευταία λεπτά και , τελικά, έφυγε από το γήπεδο χαμένη 2-1! Μια ακόμα αποτυχία της σε αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Χθες η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή. Όχι  η γνωστή άρρωστη του πρωταθλήματος. Ήταν μια ΑΕΚ που κυνηγούσε το αποτέλεσμα και είχε περιορίσει τον ΠΑΟΚ. Ζωντανή, απαιτητική, όμως… Δεν μπορούσε να τελειώσει τις επιθέσεις της. Ούτε μια επίσκεψη στην περιοχή του ΠΑΟΚ έκλεισε με κίνδυνο για τον Πασχαλάκη.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ βρήκε μια ευκαιρία σε αντεπίθεση και έκανε το 1-0. Ποια ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ; Δεν υπήρξε αντίδραση. Αν θα έμπαινε δεύτερο γκολ, θα το σημείωνε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος, τελικά, πήρε μια εύκολη νίκη. Επειδή μετά το 50 και το 0 -1 η ΑΕΚ κατέρρευσε. Είδαμε πάλι εκείνη τη νοσηρή, την φλύαρη και αργή ομάδα η οποία δεν ήταν ικανή να προσαρμοστεί στις συνθήκες κρίσιμης αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει το κολάι στο ΟΑΚΑ. Θυμίζουμε ότι στο ίδιο γήπεδο κέρδισε τον τελικό κυπέλλου με ΑΕΚ το 2018 και 2019,  και με Ολυμπιακό το 2021. Πότε ποντάρει σ’ αυτόν, πότε σ’ άλλον παίκτη του. Του κάνουν φάουλ του Ρουμάνου Μιτρίτσα, μένει όρθιος, κρατάει τη μπάλα, και την δίνει στον Κροάτη Τσόλακ (φώτο) που πλησιάζει αμαρκάριστος το τέρμα της ΑΕΚ και το παραβιάζει.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ... ΑΘΗΝΑ!