ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ... ΚΟΥΜΠΙΑ

 
Τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό; Τίποτα δεν συμβαίνει. Μάλλον συμβαίνει αυτό το σύνηθες από το οποίο δεν γλυτώνει καμιά ομάδα στον κόσμο. Το λένε ''κοιλιά'' Η ομάδα γι' αυτό και γι' 'κείνο το λόγο ''κάθεται''. Δεν πιάνει την απόδοση της, δεν παίρνει τα αποτελέσματα που της αξίζουν. 
Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός και στα τρία τελευταία παιχνίδια των play - off δεν έχει σταυρώσει νίκη. Ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ, ήττα με Παναθηναϊκό. Δυο πόντους σε τρία ματς είναι απολογισμός πολύ μελαγχολικός. Τι, λοιπόν, συμβαίνει; Σε τι οφείλεται η ''κοιλιά'';
Καλείται να το βρει ο προπονητής. Ο οποίος Μαρτίνς δεν είναι εκτός κριτικής στα περίχωρα του Ολυμπιακού. Ακούγονται διάφορα, από τους κύκλους και τους παράκυκλους του Ολυμπιακού, που έλεγε ο μακαρίτης Σταύρος Νταϊφάς. Να φύγουν παίκτες, να έρθουν άλλοι, να ανανεωθεί και το στελεχιακό υλικό του κλαμπ. 
Η Θύρα 7 είπε τη μεγάλη κουβέντα, απευθυνόμενη στους ποδοσφαιριστές. ''Να γυαλίζει το μάτι σας''. Πως θα γίνει αυτό; Εύκολο. Θα πατήσουν το κατάλληλο κουμπί στα αποδυτήρια και πασχαλιάτικα το θαύμα θα γίνει. Αύριο Πέμπτη κόντρα στον ΠΑΟΚ και στον ημιτελικό κυπέλλου οι παίκτες θα βγουν στο γήπεδο με γυαλισμένα μάτια. Και πολύ γυαλόχαρτο; Όχι, θα έχουν πατήσει το ειδικό κουμπί.
Κάποιοι άλλοι λένε στους παίκτες: ''Αν δεν μπορείτε, τουλάχιστον βγάλτε πάθος στο παιχνίδι σας.. Εύκολο κι αυτό. Θα πατήσουν το άλλο μαγικό κουμπί και οι παίκτες θα παίξουν παθιασμένα. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ. ΤΕΛΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ