Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ... ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ

 

Κέρδισε ο Παναθηναϊκός τον Άρη και έπιασε την τρίτη θέση στη βαθμολογία. Θα παραμείνει μέχρι τέλους πάνω από Άρη και ΑΕΚ; Άγνωστο. Άγνωστο επίσης είναι αν θα τα καταφέρει να περάσει τον ΠΑΟΚ που στρογγυλοκάθεται στη δεύτερη θέση.

Η ΑΕΚ ήταν στην τρίτη θέση και βρέθηκε στην πέμπτη, πίσω από Άρη και Παναθηναϊκό. Πιθανόν να ξαναβρεθεί στην τρίτη η ΑΕΚ, αλλά και να χάσει οριστικά την πρόκριση στην Ευρώπη, μάλιστα κι άλλο έδαφος βαθμολογικό.

Όλα παίζουν. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Παναθηναϊκός 54, Άρης 53 και ΑΕΚ 52. Την προσεχή Κυριακή να… ισχύει η ίδια σειρά, αλλά και να… ανατραπεί, χωρίς πάλι να σημαίνει τίποτα οριστικό. Η ΑΕΚ παίζει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ο Άρης στη Θεσσαλονίκη με τον Ολυμπιακό. Ποιος τολμάει να βάλει το χέρι στην τσέπη και να τζογάρει, όταν όλα είναι ρευστά. Όταν το πάνω-κάτω είναι το ψωμοτύρι στη μπάλα. Στη φώτο, από το χθεσινό ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1.

Η ΑΕΚ στη συνέχεια έχει το περισσότερο ευνοϊκό πρόγραμμα. Τι πάει να πει αυτό; Τίποτα δεν λέει. Είπαμε. Όλα είναι στα ζάρια. Πως θα κάτσουν. Ένας από τους τρεις, Παναθηναϊκός, Άρης και ΑΕΚ θα μείνει έξω από το χορό. Ποια ζάρια; Πρώτα θα περιμένουμε να τελειώσουν τα παιχνίδια και μετά θα μάθουμε το νέο. Και τότε δεν θα έχουν να μας πουν τίποτα τα ζάρια.

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ, ΟΧΙ ΠΟΡΝΗ...