ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ''ΜΕΣΑ'' ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

 

Αυτό που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το βρήκαν προκλητικό ακόμα και γάβροι. Να πανηγυρίσουν μέσα στην Τούμπα και να αλληλοβρέχονται με σαμπανιές. Και να πετάνε στον αέρα τον προπονητή τους. Καλά, που νομίζουν ότι βρισκόντουσαν; Στο Καραϊσκάκη. Μπροστά στους οπαδούς της ομάδας.

Και οι παοκτσήδες παρόντες. Η ομάδα είχε χάσει, ο διαιτητής είχε πάει στο καλό, αλλά οι παοκτσήδες χάζευαν τους ολυμπιακούς. Και δεν σκέφτηκαν καν να ορμήξουν. Να μπουν ''μέσα''. Να δώσουν την απάντηση τους στην προκλητικότητα των υπαλλήλων του Μαρινάκη.

Τι τους έκανε τόσο… εγκρατείς τους παοκτσήδες; Κυκλοφόρησαν διάφορες θεωρίες για τους φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ που αυτή τη φορά ήταν φίλαθλοι και ευγενείς και με… κατανόηση μέσα στο ναό τους απέναντι στον ενθουσιασμό των αντιπάλων ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στο κόλπο του κυπέλλου. Αυτός, λέγεται, είναι ο λόγος που ο κόσμος δεν παρεκτράπηκε. Αν το έκαναν η ομάδα θα τιμωρούνταν, και το πιθανότερο να απαγορευόταν η παρουσία οπαδών στον τελικό, κόντρα με τον Παναθηναϊκό. Έχασε ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, αλλά έχει τη δυνατότητα να σηκώσει κούπα, το κύπελλο Ελλάδος. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 11