ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 11

 
Πόσους ποδοσφαιριστές έχει ο Ολυμπιακός; Δύσκολη απάντηση. Δύσκολα να τους μετρήσεις όλους. Καμιά τριανταριά περίπου έχει στη διάθεση του ο προπονητής Μαρτίνς, και γύρευε πόσοι άλλους έχει δώσει δανεικούς η ΠΑΕ δεξιά κι αριστερά. Κι όμως ο προπονητής συνήθως παίζει με 13 μονάχα παίκτες. 
Χάνει χθες στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό και επιτόπου σκάνε μύτη οι δικαιολογίες. Ο φουκαράς ο Λουτσέσκου έπαιξε χωρίς οκτώ βασικούς. Τι εννοούν; Πως ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον πρωταθλητή με τρεις; Απέναντι στους ένδεκα του Ολυμπιακού μονάχα τρεις ήταν στο γήπεδο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ;
Στο ημίχρονο βγήκε ο κάπταιν Κρέσπο, δεν έπαιζαν και οι βασικοί Βιεϊρίνια, Ζίφκοβιτς (μπήκε στο 60), Αγκούστο, Άκπομ, Ολιβέιρα (μπήκε 79), Μπίσεσβαρ, Καντουρί. Οκτώ παίκτες μείον!
Ανοησίες. Η ομάδα, η κάθε ομάδα παίζει με ένδεκα. Και οι 11 είναι δικοί της. Εκείνη τους διάλεξε, εκείνη τους πληρώνει. Ισχύει να πεις ότι κάποιος ή κάποιοι λείπουν μόνο αν δεν κατεβεί ενδεκάδα αλλά δεκάδα ή λιγώτεροι.
Κρατάει το ίδιο περίπου σχήμα ο προπονητής, του λένε γιατί δεν κάνεις rotation. Κάνει αλλαγές ο προπονητής τον σχολιάζουν γιατί δεν βρίσκεις μια μόνιμη ενδεκάδα.
Η ΠΑΕ έχει συμβόλαιο με 25 και 30 παίκτες διότι τόσοι της χρειάζονται. Επειδή δεν μπορούν οι ίδιοι και οι ίδιοι να βγάζουν όλα τα ματς της σαιζόν, ελληνικά και ευρωπαϊκά. Είναι και οι τραυματισμοί, οι κάρτες, οι τιμωρίες. 
Διαβαστε ακομα:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ… ΤΟΥΜΠΑ! Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ