ΑΡΗΣ - ΑΕΚ, ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ

 
Θα παίξουν για τη νίκη και οι δυο προπονητές. Το ματς, το τόσο κρίσιμο, δεν είναι υπόθεση μόνο των ποδοσφαιριστών. Εννοώ πως ειδικά στο αποψινό Άρης – ΑΕΚ στο Βικελίδης, σε μεγάλο βαθμό, το αποτέλεσμα πιθανόν να επηρεαστεί και, τελικά, να κριθεί από τον πάγκο. Πως θα ξηγηθούν οι κώουτς, σε ομάδες που μ’ άλλον προπονητή ξεκίνησαν τη σαιζόν και μ’ άλλον είναι σήμερα.

Ο Άρης είναι δύσκολος στο γκολ. Ένα το κρατούμενο. Και δεν κάνει τόσες ευκαιρίες όσες… μαρτυρά η θέση του στη βαθμολογία. Από την άλλη είναι ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία.

Η ΑΕΚ υπερέχει στο σκοράρισμα, παρ’ ό,τι το παιχνίδι της το χαρακτηρίζει μια… βραδύτητα. Δεν είναι μόνο έτι έχει αργούς παίκτες – κλειδιά, είναι ότι παίζει σε εκνευριστικά χαμηλών πτήσεων ρυθμό. Και τρώει γκολ η ΑΕΚ, πολλά γκολ για ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Απ’ εκεί ξεκινάς. Ο Άρης είναι στα 33-26 τέρματα και η ΑΕΚ στα 52 -36. Κι όμως! Δεν αποκλείεται αυτή η διαφορετική εικόνα που δίνουν τα γκολ να μη λειτουργήσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Άσε τι θα φτιάξουν οι δυο προπονητές, πάνω στον αγώνα μπορεί να βγουν άλλα πράγματα.

Ένα ματς κρίσιμο. Θα κριθεί η έξοδος στην Ευρώπη. Τωωωωώρα; Κάνανε τις γκέλες τους οι δυο αντίπαλοι, έχασαν βαθμούς στο πρωτάθλημα που δεν χάνονται και τωωωώρα θέλουν να ρεφάρουν; Τώρα. Ποτέ δεν είναι… αργά.

Διαβαστε ακομα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΣ, ΠΑΟΚ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ