ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΗΤΤΑ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΤΡΟΠΗ

 

Το παιχνίδι απόψε στις 8 είναι αδιάφορο. Για την ΑΕΚ, ποιος ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Αυτός πήρε πάλι το πρωτάθλημα, υποτίθεται ότι είναι σε μια σειρά, κι έτσι ή αλλοιως θα βρει την άκρη εν όψει της νέας σαιζόν. Με στόχο να το ξαναπάρει. Ξέχνα τον Ολυμπιακό.

Το πρόβλημα είναι η ΑΕΚ, η οποία ετοιμάζει να φορτώσει το αυτοκίνητο για το δρόμο για τα μπάζα. Με το άχρηστο υλικό που θα προέλθει μετά την κατεδάφιση.

Μη γίνει παρεξήγηση. Αδιάφορο, όχι βαθμολογικά αδιάφορο το ματς με τον Ολυμπιακό. Αδιάφορο είναι για την ΑΕΚ από κάθε άποψη. Και να κερδίσει η ΑΕΚ θα είναι μια κούφια, μια άδεια νίκη. Δεν έχει να της προσθέσει τίποτα.

Από πλευράς εκτιμήσεων είναι αδιάφορο το παιχνίδι. Τίποτα δεν περιμένει κανένας στην ΑΕΚ, όπως και να κάτσει η τράπουλα απόψε. Όποια εξέλιξη πάρει ο αγώνας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

Τα πράγματα όπως έπαιξαν στην ΑΕΚ εκβιάζουν τις αποφάσεις. Μια νέα ήττα, μια νέα ντροπή, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό, απλά θα βοηθήσει να δουν το πρόβλημα καλύτερα. Πιο ξεκάθαρα.

Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ... ΙΣΟΤΗΤΑ