ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΓΚΟΛ…

 

Ο παίκτης του τελικού είναι ο 30χρονος με ανάστημα δυο μέτρων τερματοφύλακας της Ρεάλ. Χάρη σ΄ αυτόν η βασίλισσα ξαναφόρεσε το στέμμα. Αν δεν ήταν αυτός κάτω από τα δοκάρια το αποτέλεσμα του τελικού θα ήταν διαφορετικό. Όχι απλά ανάποδο το 1-0, υπέρ της Λίβερπουλ. Πιθανόν και 2-0 σε βάρος της βασιλίσσας.

Γιατί ο Τιμπώ Κουρτουά, αυτό είναι το όνομα του 70 φορές διεθνούς με την εθνική Βελγίου, στάθηκε τυχερός; Καλός ήταν, πολύ καλός, σπουδαίος τερματοφύλακας, όμως αν δεν σε θέλει η μπάλα… Τι να λέμε! Δεν άφησε ο λεβέντης να σκοράρει η Λίβερπουλ, αλλά είχε κοιμηθεί την προηγούμενη νύχτα με την Μισέλ.

Όλοι στην Ρεάλ αποδέχτηκαν την επιθυμία του σεμνού Thibaut Courtois, την βραδιά πριν τον τελικό να την περάσει με την ξανθιά Μισέλ Γκέρζιγκ, την πολυαγαπημένη του τερματοφύλακα. Το ξανθό μοντέλο από το Ισραήλ, διότι θεωρήθηκε ικανή να τον επηρεάσει ηθικά, να τον ντοπάρει αγωνιστικά.

Δεν θέλω να φας γκολ… , αυτό ζήτησε από τον Κουρτουά η 24χρονη, η οποία αδικείται από τις φωτογραφίες. Έχει ομορφιά αγγελική, και είναι περισσότερο σεξουαλική απ’ ό,τι δείχνει η κάμερα.

Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ