ΝΟΤΙΓΧΑΜ, ΤΟ ΝΕΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΣΤΑ ΜΜΕ

 
Ασόβαρα πράγματα.  Να βάλουμε στη ζωή μας την... Νότιγχαμ, ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ. Από και ως που; Να ασχολούνται τα μέσα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το καταλαβαίνω. Έχει μια λογική. Είναι Έλληνας, είναι αθλητής, διαπρέπει στο μακράν Νο 1 επαγγελματικό πρωτάθλημα στον κόσμο. Κι έχεις να κάνεις με πρόσωπο.
 
Η Νότιγχαμ δεν είναι πρόσωπο, και δεν είναι Ελλάδα. Καμιά σχέση με ελληνικό ποδόσφαιρο, με ελληνικό πρωτάθλημα. Το ότι είναι οικονομικών συμφερόντων Έλληνα επιχειρηματία, του μεγαλομετόχου Ολυμπιακού, δεν δικαιολογεί τέτοιο... σαματά. Να θριαμβολογούν κάποια ΜΜΕ, να μιλάνε για... θρυλικό επίτευγμα, επειδή ανέβηκε μια αγγλική ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.
 
Και προσωπική επιτυχία του Μαρινάκη να ήταν - που δεν είναι - πάλι το πράμα έχει γίνει γραφικό.  Ο Μαρινάκης εξαγόρασε το πακέτο μετοχών το 2017. Ε, δεν είναι άθλος να ανέβει η ομάδα μετά από πέντε χρόνια.  Αν μιλάμε σοβαρά, με την Νότιγχαμ ο Μαρινάκης έχει τέσσερις αποτυχίες και μια επιτυχία. 
 
Κάθε χρόνο που αποτύγχανε να ανεβεί η ομαδούλα, θα έπρεπε να κλαίμε εδώ στην Ελλάδα; Και σήμερα τα ΜΜΕ μας καλούνε να κάνουμε χαρούλες;  Για να το καταλάβω. Αν αύριο, στο τέλος της προσεχούς ή μεταπροσεχούς σαιζόν, η Νότιγχαμ επιστρέψει στη Β' εθνική να χύσουμε δάκρυα; 
 
Ο Μαρινάκης δήλωσε ότι η ομαδάρα του θα χτυπήσει ψηλά. Και λοιπόν; Αν συμβεί, να βγούμε στους δρόμους και να πανηγυρίσουμε; Δεν είμαστε καλά.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ...