ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ… ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

Το μάθημα δεν… μαθαίνεται. Είναι από τα μαθήματα ζωής που ο κόσμος θα μένει μεταξεταστέος στους αιώνες. Ποτέ δεν θα πάρει τη βαθμολογία στις εξετάσεις. Μια ζωή θα μένει αγράμματος, εκτός παιχνιδιού.

Ματς κρίσιμο και αποφασιστικό, ποια από τις δυο ομάδες θα προκριθεί ως τελευταία, ως η 32η στο μουντιάλ του Κατάρ. Στο Κάρντιφ ανάμεσα στην γηπεδούχο Ουαλλία και την Ουκρανία. Κέρδισαν 1 – 0 οι Ουαλλοί, αποκλείστηκαν οι Ουκρανοί. Στο ποδόσφαιρο. Μόνον. Πουθενά αλλού!!!

Φοβερό να παίζονται, δηλαδή να θεωρείται ότι κρίνονται τα όσια και τα ιερά μιας χώρας, ενός λαού, από το κωλοποδόσφαιρο. Από ένα κωλοσφύριγμα διαιτητή, από ένα δοκάρι, από ένα σουτ με φάλτσο ή όχι.

Στο προηγούμενο παιχνίδι της η…εμπόλεμη Ουκρανία (φώτο κέρδισε 3- 1 στη Γλασκώβη την Σκωτία και στο Κάρντιφ οι στρατιώτες που αντιμετωπίζουν τους εισβολείς Ρώσους από το μέτωπο του πολέμου έστειλαν στους ποδοσφαιριστές σημαία της Ουκρανίας. Ήταν το… μήνυμα ότι περιμένουν τη νίκη, την πρόκριση. Όλη η Ουκρανία θα πάρει τα επάνω της, αν οι ποδοσφαιριστές κερδίσουν και τους Ουαλλούς.

Και τώρα που δεν κέρδισε στο… ποδόσφαιρο η Ουκρανία, πανηγυρίζει ο Πούτιν; Θα χάσει τον πόλεμο η Ουκρανία;  

 Διαβαστε ακομα:

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ