ΚΑΙ Η ΓΚΕΛΑ ΕΓΙΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ

 
Σε απολογία από την ΑΕΚ ο πολύς Βράνιες. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν τον θέλουν. Και γιατί, παρακαλώ; Δεν κάνει το παιδί... Τι παιδί, όταν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα θα έχει συμπληρώσει τα 33. Δεν λες παιδί ένα μπόι 1μ. 86. Έναν άντρα που έβαλε στο κρεβάτι την υπέρσεξυ τραγουδιστρία Γελένα Καρλέουσα (φώτο).
Τι θα πει δεν κάνει για την ΑΕΚ ο Βόσνιος Όγκιεν Βρανιες; Όχι μόνο για την ΑΕΚ... Το παιδί είναι της κατηγορίας των ''προβληματικών''. Όχι πως έχει κάποιο κουσούρι. Μια χαρά τύπος είναι, αλλά στο ποδόσφαιρο επικρατούν κάποια περίεργα κριτήρια. Όταν κοζάρεις ποδοσφαιριστή, και παικταράς να 'ναι, ότι για το άλφα και βήτα λόγο, θα δημιουργήσει πρόβλημα, είτε φταίει ο ίδιος, είτε όχι, δεν τον βάζεις στα αποδυτήρια.
Η ΑΕΚ το διέπραξε δυο φορές. Ο Βράνιες έπαιξε τη σαιζόν 2017-18 και τον ξαναπήραν μετά από τέσσερα χρόνια, το καλοκαίρι του 2021. Ως ''προβληματικό'' από την Άντερλεχτ, τον οποίον είχε ξεγράψει.
Νόμος. Και όποιος τον παραβεί, το πιθανότερο να την πληρώσει. Επιχείρηση, μαγαζί είναι η ΠΑΕ, όχι ίδρυμα, ορφανοτροφείο και αναμορφωτήριο. Θέλει από τον παίκτη που θα κάνει συμβόλαιο να είναι εργατικός και δημιουργικός. Όχι να τον κάνει έτσι κι αλλοιώς. Να του διδάξει συμπεριφορές και αντιδράσεις έξω από το πνευματικό ρεπερτόριο του άλφα και του βήτα χαρακτήρα του όποιου ποδοσφαιριστή.
Ο Βράνιες είναι αυτός που είναι. Η ΑΕΚ είναι εκείνη που έκανε τη γκέλα να τον πάρει. Τι φταίει ο παίκτης. Δεν έχει δικαιολογία η ΑΕΚ, λες και δεν τον ήξερε.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑ...