ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ

 
Από τον Άρη Θεσσαλονίκης στον Παναθηναϊκό ο 24χρονος πλάγιος αμυντικός Κριστιάν Γκανέα. Καλώστονα με το μεγάλο νέο, που το έχουν φόρα παρτίδα όλα τα μέσα. Γιατί, όμως, έφυγε από τον Άρη και γιατί επέλεξε Παναθηναϊκό; Εδώ είναι το ζουμί της κότας. 
Ρουμάνος ο Χρηστάκης, οι γονείς του δεν είχαν ήλιο στην πατρίδα και μετανάστευσαν στην Ισπανία. Εκεί ξεκίνησε το ποδόσφαιρο ο Χρηστάκης και επαγγελματίας πια, το καλοκαίρι του 2020 υπέγραψε στα σκουλήκια. Γιατί; Του αρέσουν τα σκουλήκια, όχι βέβαια να τα τρώει, αλλά να παρατηρεί. Μ ' άλλα λόγια ήταν παρατηρητής σκουληκιών. Όπως άλλοι παρατηρητές πουλιών, φιδιών, σαλιγκαριών.
Ο  Κύπριος ατζέντης του Γκανέα είπε ότι πελάτης μου πήγε στον Παναθηναϊκό, διότι... 
- ... Επειδή του αρέσουν τα τριφύλλια!
''Όχι, δεν είναι αυτό'' είπε ο ατζέντης. Αλλά; Επειδή θαύμαζε του Παναθηναϊκό, όταν φορούσε τη φανέλα του Άρεως. 
Ναι, αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος να επιλέξει τον εργοδότη του ο επαγγελματίας. Υπ' όψιν ότι στο περασμένο πρωτάθλημα ο Άρης ήταν καβάλα στην βαθμολογία του Παναθηναϊκού, και πριν και μετά τα play-off. O Χρηστάκης, όμως,... θαύμαζε την κατώτερη βαθμολογικά ομάδα απ' εκείνη στην οποία ήταν.
Γιατί λέγονται αυτές οι παπαριές; Να ρωτάς καλύτερα γιατί δημοσιεύονται και, μάλιστα, προβάλλονται αυτές οι παπαριές. Επειδή ικανοποιούν τον οπαδισμό σε κάποιο κόσμο μιας δημοφιλούς ομάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει λόγος που λέγονται και βιτρινάρονται οι παπαριές. Οι οπαδοί το ξέρουν ότι είναι φτηνές παπαριές, αλλά κάνουν κέφι να τις διαβάζουν.
Διαβαστε ακομα:

ΣΠΑΤΟΥΛΑ Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ