ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΑΤΙΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;

 
Κατ' αρχήν στεκόμαστε στην ηλικία του. Του παικταρά. Ο ισπανικής καταγωγής Γάλλος Ματιέ Βαλμπουενά κουβαλάει μνήμες και βιώματα αλάνας. Και τον λες παικταρά, πέρα από την αξία του, διότι όταν βγαίνει στην αρένα έχει την καύλα του ανήλικου πιτσιρικά με το κοντό σορτσάκι και τη μπάλα στα πόδια.
Η ηλικία του. Στις 27 του προσεχούς Σεπτέμβρη συμπληρώνει τα 38 χρόνια. Τι να περιμένει σ' αυτή την ηλικία η ομάδα του, που είναι στην κόψη επάνω, διότι κάνει πρωταθλητισμό από τη μια και από την άλλη ψάχνει τη διάκριση στην Ευρώπη. Να, που η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που είναι σοβαρό μαγαζί, όχι ίδρυμα φιλανθρωπικό, ανανέωσε το συμβόλαιο του ένα για μι ακόμα σαιζόν.
Διάθεση για μπάλα ο Βαλμπουενά έχει όσοι όλοι οι επαγγελματίες στο ρόστερ του πρωταθλητή. Ένα το κρατούμενο. Εμπειρίες ποδοσφαιρικές πλούσιες, έχει παίξει σε Ολυμπίκ Μαρσέιγ, Ντυναμό Μόσχας, Λυών, Φενερμπαξέ και από το καλοκαίρι του 2019 στον Ολυμπιακό.
Θα βγάλει τη σαιζόν μέχρι το τέρμα της ο Γάλλος; Ο προπονητής τον χρειάζεται για δεκάλεπτα. ούτε για ημίχρονο. Αν δεν αντέξει ο παικταράς, θα κρεμάσει τα παπούτσια του στη διάρκεια του πρωταθλήματος, και την ίδια στιγμή θα αναλάβει καθήκοντα στην ΠΑΕ ως στέλεχος ειδικών καθηκόντων.
Διαβαστε ακομα:

ΕΚΕΙΝΗ Η ΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ...