ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

 
Αύριο Σάββατο στον τελικό του Wimbleton η 23χρονη Έλενα Ρυμπάκινα, ένας κορίτσαρος με τα όλα του. Κι όταν λέμε ''με τα όλα του'' το εννοούμε πέρα για πέρα. Γυναίκα. Θυληκό παλαιάς κοπής, σε μοντέρνα κοψιά. Δυνατή, σκληρή, ορμητική, η απόλυτη επιβεβαίωση ότι το... αδύναμο φύλο είναι το αληθινά ισχυρό. Κι έχει για πλάκα το λεγόμενο και θεωρούμενο δυνατό φύλο, το ανδρικό. Όχι τέτοιες πλαστογραφίες σ' εμάς.
Μετά την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία από το Ουίμπλετον είναι ξου Ρώσοι και Λευκορώσοι τενίστες. Η Έλενα μόλις Νο 23 στην παγκόσμια κατάταξη, που απέκλεισε την Μαρία Σάκκαρη - σιγά τα δύσκολα - είναι Ρωσίδα, αλλά έχει κένει μεταγραφή από το 2018 στην ομοσπονδία του Καζακστάν. Μοσχοβίτισσα, αλλά παίζει σαν Καζακστανή. Λίγο μας ενδιαφέρει αυτό.
Στεκόμαστε ότι το κορίτσι δεν σταμάτησε ποτέ να είναι γυναίκα. Να συμπεριφέρεται ως γυναίκα, να τραβάει το αρσενικό μάτι. Άλλο ότι σκοτώνεται κάθε μέρα επί δυο ώρες στην προπόνηση στο τένις κι άλλες τρις ώρες καθημερινά για να κρατάει τη φυσική της κατάσταση. Ρακέτα έπιασε στα έξι της χρόνια και από τότε δεν την άφησε. Θα την δούμε - σιγά που θα χάσουμε το ματς του τελικού - και θα απολαύσουμε το επιθετικό της παιχνίδι και το λαμπερό της μυαλό.
Η Ελενάρα Rybakina από τα 17 της είναι επαγγελματίας τενίστρια. Γεννήθηκε Ιούνιο του 1999 και έχει ύψος 1 μ.84.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ... ΘΕΛΟΥΜΕ