ΣΤΑ 35 Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 26ΑΡΗΣ...

 
Κάποτε ο περισσότερο κόσμος έτρωγε κρέας μια φορά την εβδομάδα. Κι όταν είχε την οικονομική δυνατότητα, αλλά και την ανάγκη να βάλει το κρέας, το κόκκινο και το λευκό, δηλαδή το ψάρι και το κοτόπουλο, μπήκαν στο παιχνίδι τα ιχθυοτροφεία και τα ορνιθοτροφεία, χοιροτροφεία κ.α. οργανωμένες μονάδες παραγωγής τροφής. Σιγά που η αγορά θα περίμενε να καλύψει τις ανάγκες της από το κυνήγι και την αλιεία.
Ο παίκτης έχει τη μαστοριά να στέλνει το τόπι στο δίχτυ. Γιατί να κρατάει η καριέρα του μόνο δέκα χρόνια; Τι τις έχουμε τις επιστήμες; Να κόψουν το λαιμό τους να συνεχίσει να σκοράρει ο παίκτης και 15, κι ακόμα περισσότερα χρόνια.
 
Τον άλλο μήνα, Αύγουστο του 2022, ο Πολωνός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συμπληρώνει τα 34 του χρόνια. Έκανε μια ακόμα βαρβάτη μεταγραφή, από την Μπάγερν στην Μπαρτσελώνα. Στα 34; Στα 34 θα είναι σαν 24άρης. Κανένα πρόβλημα! Τα λεγόμενα συμπληρώματα κι άλλου είδους δυναμωτικά θα συνεχίσουν να συντηρούν τη νεανικότητα και ζωτικότητα του. Οι τερματοφύλακες πάντα θα τρέμουν την απειλή Λεβαντόφσκι. Να τους έρθει από εκεί που δεν το περιμένουν.
Γεννήθηκε σ΄ένα χωριό της πατρίδας του ο 1 μ.87 Ρομπέρτος και στα 22 του φόρεσε τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρμουντ. Το 2014, μετά από τέσσερα χρόνια, μετακινήθηκε στην Μπάγερν με την οποία έβαλε 262 γκολ σε 282 παιχνίδια.
Διαβαστε ακομα:

ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ... ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ