ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ... ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!!!

 
Στο φιλικό ματς που έγινε την περασμένη Κυριακή η Μπαρτσελώνα κέρδισε εκτός έδρας την Ρεάλ. Το γκολ πέτυχε ο Ραφίνια (φώτο), ο αριστερός εξτρέμ που μόλις πριν δέκα μέρες υπέγραψε στην Μπάρτσα. Θα πιάσει ο κοστολογηθείς με 58 εκατομμύρια Βραζιλιάνος κυνηγός; Άγνωστο. Επίσης είναι άγνωστο αν η Μπαρτσελώνα θα καβαλήσει στη βαθμολογία την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ. Αυτά στο ποδόσφαιρο γίνονται γνωστά μόνο μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου.
Η πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού την έκανε η Ρεάλ με τον Τσουαμενί από την Μονακό με 80 εκατομμυριάκια. Θα πιάσει τα λεφτά του; Είπαμε. Άγνωστο.
Ο κύριος Ραφίνια. Το 2015 πάει στην πορτογαλική Γκιμαράες με 600 χιλιάρικα ευρωδάκια. Με 6,5 εκατομμυριάκια το 2018 μετακινείται στην Σπόρτιγκ Λισαβώνας. Η γαλλική Ρενς δίνει 21 εκ. το 2019 και τον αγοράζει από την Σπόρτιγκ και τον αμέσως επόμενο χρόνο, το 2020 ο παικταράς που τα έχει όλα, τατουάζ, σκουλαρήκια και σία πάει στην αγγλική Λήντς με 18,6 εκ.   
Αυτό λέγεται μπίζνες. Αγοράζεις παίκτη με σκοπό να τον μεταπωλήσεις. Να παίξει για πάρτη σου, να φανεί στην πιάτσα και να ανεβάσει την αγοραστική του αξία. 
Ο 29χρονος Στέρλιγκ μετά από τρία χρόνια στην Τσέλσυ και επτά στην Μάντσεστερ Σίτυ με 56,2 εκ. ξαναβρλισκεται στην Τσέλσυ. Ο Μανέ μετά από έξι χρόνια στην Λίβερπουλ και σε ηλικία 30 χρονών πήγε στην Μπάγερν, με ποσό έξω από τη λίστα των 10 πιο ακριβών μεταγραφών. Τι θα γίνει; Το γνωστό. Ομάδες θα χτυπάνε το κεφάλι τους επιδή άφησαν να τους φύγουν παίκτες, οι οποιοι δεν αποκλείεται να κλείσουν το σπίτι στην προηγούμενη ομάδα τους. Από την άλλη πανάκριβοι παίκτες να μην πιάσουν. Να μην δικαιολογήσουν τα πανάκριβα συμβόλαια τους.
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ... ΠΟΛΩΝΟΙ