ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ... ΠΟΛΩΝΟΙ

 
Απόψε στις δέκα, ας ελπίσουμε να κόψει η ζέστη, θα δούμε τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς με την Μακαμπί Χάιφα. Δεν το έγραψα σωστά, δικαιολογημένα να χαρακτηριστώ ρατσιστής και φασίστας. Δεν θα βγει στο γήπεδο μόνο ο πρωταθλητής. Δεν θα παίξει μόνο ο Ολυμπιακός. Την πρόκριση θα διεκδικήσει και η πρωταθλήτρια του Ισραήλ.
Έτσι πάει. Στο ποδόσφαιρο παίζουν δυο. Και από το πόσο μετράει ο ένας αντίπαλος εξαρτάται και η απόδοση του άλλου. Λοιπόν. Ξεχνάμε το 1 -1 του πρώτου αγώνα (φώτο). Ξεχνάμε ακόμα και την άθλια εμφάνιση που έκαναν οι δυο ομάδες. Αν γνωρίζουμε ότι θα επαναλάβουν το ίδιο κακό ποδοσφαιρικό σκηνικό, δεν θα κάτσουμε να δούμε την ρεβάνς. 
Δεν είμαστε ανώμαλοι. Ποδοσφαιρόφιλοι είμαστε. Ποιος ανόητος πάει σινεμά όταν ξέρει πως η ταινία είναι μάπα;  Ευχάριστο, το ότι το παιχνίδι θα γίνει σε γεμάτο Καραϊσκάκη.
Πολωνοί οι διαιτητές. Και τι μ' αυτό; Ποτέ ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε παιχνίδι ευρωπαϊκό με σφυρίχτρα από  Πολωνία. Καλό αυτό ή κακό. Να σου πω... Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Στον κανόνα πάντα υπάρχει και η... εξαίρεση.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΗΣ