Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ

 
Από το πεντάλεπτο προηγήθηκε στο Καραϊσκάκη η Μακαμπί  Χάιφα και ο εκφωνητής έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη: Υπάρχει πολύς χρόνος. Αυτοί που τον ακούν είναι λίγο δευτεράτζες, δεν τα παίρνουν με τη μία και ο επαγγελματίας επαναλαμβάνει και ξανά μανά επαναλαμβάνει τη δημοσιογραφική του... αποκάλυψη. Ότι υπάρχει αρκετός χρόνος να βάλει και δυο γκολ ο Ολυμπιακός και να προκριθεί αυτός.
Στην πορεία, όμως, του αγώνα... αποκαλύπτεται η... απροκάλυπτη αλήθεια. Ο Ολυμπιακός έχει τα μαύρα του χάλια. Όπως και στο πρώτο ματς στο Ισραήλ. Με ποια, λοιπόν, λογική ο σπήκερ επιμένει ότι υπάρχει χρόνος υπέρ του... Ολυμπιακού; Βεβαίως υπάρχει χρόνος, αλλά για να μεγαλώσει το σκορ σε βάρος του.
Γίνεται το 0 -2 και ο δικός σου στη βιόλα του: Υπάρχει χρόνος για το 3-2. Γίνεται το 0 3, αλλά δεν μας λέει το ολοφάνερο, ότι υπάρχει χρόνος για το 0 -4. 
Η άλλη ανοησία: Ο κόσμος, λέει, του Ολυμπιακού βοήθησε την ομάδα. Ευτυχώς, δηλαδή!!!  Εννοεί ο άνθρωπος πως αν δεν βοηθούσε ο κόσμος, τότε ο Ολυμπιακός θα έτρωγε πέντε, ίσως και έξι γκολ... 
Αφήνουμε την κριτική στα μικρόφωνα κι ας έρθουμε στον προπονητή και τους παίκτες του πρωταθλητή.Ήταν εκτός παιχνιδιού. Μ' άλλα λόγια ο Ολυμπιακός ήταν πάλι ανίκανος να στρώσει παιχνίδι, να φτιάξει ευκαιρίες, να κάνει γκολ. Και στάθηκε... άτυχος διότι η Μακαμπί από την Χάιφα τον πήρε χαμπάρι. Ότι είχε να κάνει με ακίνδυνο αντίπαλο. Τον βρήκε μπόσικο και του έριξε μόνο τέσσερα τεμάχια. Είχε τις ευκαιρίες στη ρεβάνς να το πάει πιο υψηλά το σκορ.  
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ... ΠΟΛΩΝΟΙ