ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΠΕΟΥΣ

 
Είχε την κατοχή της μπάλας ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με την Λέφσκι κι έπιασε τις... κάλτσες του. Φαβορί ήταν η ελληνική ομάδα και αποκλείστηκε διότι είναι άχρηστο το όπλο στα χέρια όταν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις. Θεατρική η απειλή τον αντίπαλο με εξάσφαιρο δίχως σφαίρες στη θαλάμη. Έτσι που λες. Ποια κατοχή, να την βράσουμε στα κάρβουνα την κατοχή του ΠΑΟΚ.
Ένας ακόμα αποκαλυπτικός αποκλεισμός του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Τι να πούμε, Βαλκάνια ή Μεσόγειο θάλασσα; Λέμε Ευρώπη, ας είναι... conference η δουλειά. Και ματσάκι που απλά σου δίνει ελπίδες στη... συνέχεια να προκριθείς στους ομίλους της εν λόγω διοργάνωσης. 
Ποια Λέφσκι; Φιλανθρωπικό σωματείο είναι, ομάδα που ζει με εισφορές, δηλαδή στη ζητιανά. Χρεωμένη, αν δεν τσοντάρουν κάποιοι έξω από την ομάδα οι παίκτες θα μείνουν απλήρωτοι. Από αυτό το θηρίο με 4 Βούλγαρους στην ενδεκάδα αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ. Σε δυο ματσάκια πέτυχε μόνο ένα γκολ, κι αυτό στο χθεσινό 1 - 1 της Τούμπας. Την αγωνιστικότητα τους οι του ΠΑΟΚ την  έδειξαν στις... κίτρινες κάρτες. Πήραν τόσες όσες χρειαζόντουσαν για να μείνουν με 9, αφού αποβλήθηκαν δυο.
Αποκλείστηκαν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ ,από ποιους; Από κατώτερους αντιπάλους. Με ρόστερ πολύ πιο κάτω Μακάμπι και Λέφσκι σε σύγκριση με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Και οι δυο ελληνικές ΠΑΕ θα πάνε για  αυξητική πέους. Δεν γίνεται διαφορετικά. Τα χάπια και  οι αλοιφές δεν πιάνουν. Χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Να αυξηθεί και το μάκρος και το πάχος. Με το εργαλείο που διαθέτουν είναι σχεδόν αδύνατη η συνουσία με την Ευρώπη, έστω και στο επίπεδο Λέφσκι και Μακάμπι. Επιμήκυνση και πάχυνση,απαραιτήτως, αν θέλουν πράγματι πρόκριση ευρωπαϊκή.
Διαβαστε ακομα: