ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΤΕΣΣΑΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ... ΜΑΚΡΙΑ

 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα έχουν την αιτία τους. Ακόμα και τα τυχαία δεν τα βλέπεις έτσι, ως συμπτωματικά. Αυτός που παίρνει στα σοβαρά τη ζωή δεν ασχολείται με το τυχαίο, το κατά λάθος. Η κουβέντα για την τεσσάρα του Ολυμπιακού, προχθές Τετάρτη στο Καραϊσκάκη. Από αντίπαλο, μάλιστα, που είναι στα κυβικά κατώτερος, σε όνομα και αξία, από τον Ολυμπιακό.

Λοιπόν; Πρώτον, λέμε ότι το 4 -0 δεν ήταν μια κακιά στιγμή. Μια... ατυχής στιγμή. Απεναντίας, επειδή… τυχαίνει να μιλάμε σοβαρά, πολύ σοβαρά, λέμε το άλλο. Ο Ολυμπιακός στάθηκε… τυχερός αυτό το εφιαλτικό βράδυ διότι έφαγε μόνο τέσσερα. Η ισραηλινή ομάδα βρήκε κι άλλες  ευκαιρίες για γκολ.

Δυο χρόνια έχει αγωνιστικό πρόβλημα ο Ολυμπιακός. Κι αυτό το ξεφωνημένο πρόβλημα του δεν κρύβεται απ’ αυτούς που βλέπουν ποδόσφαιρο επειδή η ομάδα παίρνει πρωτάθλημα. Εκεί έφθασε ο Ολυμπιακός. Να μην έχει ομάδα. Να μην είναι σε θέση να παίξει μπάλα της προκοπής. Στα δυο ματσάκια με την Μακαμπί έβαλε μόνο ένα γκολ, κι αυτό εντελώς… τυχαίο, από το πουθενά. Ένα γκολ που προήλθε από γκέλα της αντίπαλης άμυνας, χωρίς να κάνει φάση ο Ολυμπιακός.

Να το πούμε ακόμα μια φορά, έστω κι αν απίθανο να το εμπεδώσουν οι… τυχαίοι ποδοσφαιρόφιλοι. Στο παιχνίδι σημασία έχει να παίζεις μπάλα, όχι να κερδίζεις. Να ψευτοκερδίζεις πεθαμένους αντιπάλους.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ