Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΙΣΑΙ, ΡΕ; ΕΓΩ Σ' ΕΧΩ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ!

 
Οπαδός. Να λες καλύτερα βασιλιάς. Τι θα πει οπαδός; Ένας χαμένος στο ανώνυμο πλήθος. Όχι, κύριε. Οπαδός είναι ο αυτοκράτωρ της Ρώμης. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Σκέτος Καίσαρ, πλανητάρχης στο Κολοσσάιο άμα λάχει να 'ούμε απλώνει το χέρι και στο σύμπαν πέφτει σε σιγή αγωνίας... Τι θα αποφασίσει ο μεγάλος;
Ο μεγάλος κατεβάζει τον αντίχειρα, το ακρινό και πιο χοντρά δάκτυλο και δίνει σήμα στον μονομάχο να αποκεφαλίσει τον ηττημένο αντίπαλο στην αρένα. 
Έτσι και ο οπαδός. Ο τίποτας είναι.. Ο δεν υπάρχει. Πριτς!!! Υπάρχει και παραϋπάρχει. Για πλάκα τον έχει τον Ρονάλνο και τον κάθε παικταρά. Αν δεν του γουστάρει ο Ρονάλντο ή όποιος άλλος, θα τον γιουχαίσει ο οπαδός. Γιατί; Επειδή είναι οπαδός. Επειδή έχει άποψη και... τολμάει να την εκφράζει. Δεν κωλώνει, ρε, προκειμένου αυτός, ο οπαδός να υπερασπίσει την ομάδα. Να μην αφήσει να την μειώνει ο κάθε Ροναλτίνος.
Σηκώθηκε για ζέσταμα ο Πορτογάλος και οι γνήσιοι, οι αληθινοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδοκίμασαν τον παικταρά. Όχι, θα τον άφηναν έτσι, όταν ζήτησε να σπάσει το συμβόλαιο και να φύγει από την ομάδα.
Οπαδός. Αυτοί που τα έχωσαν στον Ρονάλντο, είναι αυτοί που περισσότερο πανηγύρισαν για την επιστροφή του στην Μάντσεστερ. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΒΑΡΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ