ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΜΠΙΛΙΑ;

 
Πρόβλημα. Ποιο από τα τρία παιχνιδάκια να παρακολουθήσω. Πρώτα, στις 8.30 θα αρχίσει του Παναθηναϊκού. Μετά, στις εννέα, αυτό του Άρεως. Και στις 9.30 εκείνο του Ολυμπιακού, που γίνεται εκτός. Το πρόβλημα είναι πως δεν μ' αρέσει το ζάπιγκ στο ποδόσφαιρο. Να πετάγομαι από το ένα ματσάκι στο άλλο. 
Ποιο, λοιπόν, να επιλέξω από τα τρία; Αν ήμουνα γάβρος, δεν θέλει συζήτηση πως θα ό,τι κι αν συνέβαινε στα δυο άλλα γήπεδα, συγκλονιστικό ή κινηματογραφικό, εγώ θα το ξεχνούσα και θα περίμενα τον αγώνα της ομαδάρας μου. Το ίδιο ισχύει αν είναι βαζέλος ή σκουλήκι, θα δω Παναθηναϊκό ή Άρη.
Το πρόβλημα ίσως να λυθεί μόνο του. Τι εννοεί ο παίκτης; Εννοεί ότι πιθανόν να κολλήσω σ΄' ένα από τα τρία γήπεδα, διότι η εξέλιξη του αγώνα να είναι τέτοια που να με κερδίσει. Να μην έχω σκέψη να αλλάξω κανάλι.
Πρόβλημα σαν τον δικό μου έχει κι αυτός που έχει διαφορετικό κριτήριο επιλογής. Δηλαδή; Να θέλει να παρακολουθήσει εκείνι το ματς όπου η ελληνική ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να περάσει. Επειδή, και με το δίκιο του ο άνθρωπος, δεν κάνει κέφι να βλέπει αγώνα όπου η ελληνική ομάδα αποκλείεται.
Οι παίκτες του Άρεως (φώτο) θα κυνηγήσουν την ανατροπή της ήττας με 2-0 από την Μακαμπί του Τελ-Αβίβ.. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΙΣΑΙ, ΡΕ; ΕΓΩ Σ' ΕΧΩ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ!