Η ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ 3 - 0

 
''Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου... '' είπε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ Ματθαίος Αλμέιδα αμέσως μετά το 3 - 0 στη Λαμία. Πρόβλημα για την ΑΕΚ αν πράγματι εννοεί όσα δήλωσε μπροστά στην κάμερα ο Αργεντινός. Η ομάδα δεν τα πήγε καθόλου καλά. Πιο σωστά απογοήτευσε, δεν εμφανίστηκε, όπως την περίμεναν φίλοι και αντίπαλοι. Με μια κουβέντα, μαι ΑΕΚ καμία σχέση με υποψήφια πρωταθλήτρια.
Αν, δηλαδή, η ΑΕΚ συνεχίσει το ίδιο, όπως παρουσιάστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τότε δεν θα πάει καλύτερα σε σύγκριση με τα χάλια που είχε την περασμένη σαιζόν.
Εντυπωσιακό το εκτός 3 - 0 κόντρα σε ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και με ρόστερ αξίας πολύ χαμηλής, καμία σύγκριση μ' αυτό της ΑΕΚ. Το πλέον εντυπωσιακό στο χθεσινό παιχνίδι ήταν η προβληματική και γεμάτο ερωτηματικά απόδοση της ΑΕΚ. Νεκρή αγωνιστικά μέχρι την ευκαιρία να προηγηθεί η Λαμία με το πέναλτυ που έστειλε στο δοκάρι, στο 35. Μια ΑΕΚ να χάνει εύκολα τη μπάλα, ανίκανη να αναπτυχθεί. 
Αυτή ήταν η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου. Μια ομάδα εύκολη για τους γηπεδούχους, που δεν ένοιωθαν την πίεση από την υποτιθέμενη ανώτερη ΑΕΚ, η οποία δεν έκανε ευκαιρίες. 
Η καλή κουβέντα για την άνετη, τελικά, επικράτηση της ΑΕΚ είναι πως πήγε ανέτοιμη στη Λαμία. Η μόνη δικαιολογία. Ότι στη συνέχεια θα δείξει άλλο πρόσωπο. Του δράκου, που κυριαρχεί στο γήπεδο, που πιάνει από το λαιμό τον αντίπαλο και τον πνίγει.  
Διαβαστε ακομα:

ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ