ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΥΡΟ Η ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΓΚΟΛ

 
Ο διαιτητής ακυρώνει κανονικό γκολ του Αστέρα και πιθανόν του στερεί τη νίκη με τον Ολυμπιακό, προχθές Δευτέρα. Από την άλλη, ο Μαρινάκης υποστηρίζει πως το κοράκι αδίκησε τον Ολυμπιακό, δεν του έδωσε ένα, ίσως και ενάμισυ, ακόμα και δυο γκολ. Οπότε στέρησε τη νίκη από τον πρωταθλητή. Ποια είναι η αλήθεια; Αν έχει αξία η αλήθεια να το συζητήσουμε. Να πούμε ξεκάθαρα ποια είναι η αλήθεια...
 
 
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είναι απόλυτο. Έγινε κλοπή από τους κλέφτες. Αυτή είναι η αλήθεια. Ποια; Ότι ο διαιτητής χειρούργησε τον Ολυμπιακό. Το έγραψε και η εφημερίδα, και σ' αυτό συμφωνούν όλα τα μέσα με φιλοολυμπιακή γραμμή. Η αλήθεια! 
 
 
Έτσι είναι τα πράγματα, διότι έτσι θέλουμε να είναι. Η καραξεφτύλα της αλήθειας. 
 
 
Αλήθεια είναι ότι ο διαιτητής έπνιξε κανονικό γκολ του Αστέρα. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Ποιος το λέει αυτό; Οι αλήθειες είναι όσες γουστάρουμε.
 
 
Η αλήθεια είναι μία. Δεν είναι δυο και τρεις και δεκατρείς. Και όσες θέλει ο καθένας. Έλα, όμως, που για το ίδιο πράγμα κυκλοφορούν περισσότερες από μια αλήθεια. Το μεγάλο λαϊκό μέγεθος, κόμμα, θρησκεία, ιδεολογία, ποδόσφαιρο με τη δύναμη που διαθέτει, τη λαϊκή δύναμη, δηλαδή με τις ευλογίες του κόσμου, επιβάλλει  την αλήθεια που συμφέρει. 
 
Ένα το μυαλό του ανθρώπου, μια η γη, ένας ο ήλιος, ένα το φεγγάρι. Όχι και μια η αλήθεια. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ... ΚΛΙΜΑ