Ο ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΗΤΑΝ..., ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;

 
Να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και γαμώ τα πρωτοσέλιδα με τη μεταγραφή του Μαρτσέλο στον Ολυμπιακό. Βόμβα. λέει. Μεγάλη μεταγραφή. Σωστά. Πολύ σωστά. Αξίζει το χειροκρότημα το έργο. Ναι, αλλά θα παίξει στον πρωταθλητή αυτό που περιμένουν; Τι ρωτάει ο αφελής! 
 
Τα ζήτω για την υπογραφή του μεγάλου Μαρτσέλο, κάποτε καλύτερου αριστερού μπακ στον κόσμο, είναι γιατί ήρθε στον Ολυμπιακό. Ποιος ηλίθιος ασχολείται αν θα παίξει; Η μεταγραφή μετράει, όχι τι θα κάνει στο γήπεδο ο παίκτης!
 
Μέγας ο Γιαγιά Τουρέ. Ήταν στον Ολυμπιακό του Κόκκαλη το 2005-06 και τον πούλησε στην Μονακό. Μετά ο παικταράς πήγε Μπαρτσελώνα και Μάντσεστερ Σίτυ, από όπου το 2018 στα γεράματα του τον πήρε ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη. Πανζουρλισμός! Ο Τουρέ στο λιμάνι!!! 
Και ποιο ήταν το ταμείο; Μόνο δυο ματσάκια έπαιξε ο Τουρέ. Ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό, ο Μπερμπάτωφ στον ΠΑΟΚ; Κανόνια κούφια κι αυτά, πανάκριβα και άχρηστα. Παικταράδες που έκαναν μεταγραφή στα τελειώματα τους. Διασυρμός!
Έτσι και με τον 34χρονο στα 35 Βραζιλιάνο Μαρτσέλο, είναι άγνωστο τι θα κάνει στον Ολυμπιακό. Κανένα τέτοιο ερώτημα! Σημασία έχει η... μεταγραφή. Η είδηση. Το γεγονός. Αυτή είναι η ουσία του πράγματος. Ποιος ασχολείται αν έχει πάρει κιλά, αν έχει όρεξη για μπάλα, αν στην Ρεάλ δεν ήταν ούτε στον πάγκο. ΉΤΑΝ ο Μαρτσέλο. Αν ΘΑ ΕΙΝΑΙ στον Ολυμπιακό αυτό που κάποτε ΉΤΑΝ, το αφήνουμε. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ