ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΡΗΣ, ΑΕΚ, ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ...

 
Μόλις τρεις αγωνιστικές έγιναν στο πρωτάθλημα και μόνο μια ομάδα εισέπραξε και τα τρία τρίποντα. Ο Παναθηναϊκός που αν κερδίσει και την ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή στη Λεωφόρο θα έχει διπλάσια βαθμολογία από τον αντίπαλο της. Δώδεκα πόντους έναντι έξι της ΑΕΚ. Και θα χωρίζει ένα μικρό χάος δυο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές τους πρωταθλήματος.
 
 
Το έργο του πρωταθλήματος είναι ακόμα στην  αρχή. Στην αρχή της αρχής. Έτσι είναι. Λες ότι πράγματι ξεκίνησε το πρωτάθλημα, τουλάχιστον μετά την 7η με 8η αγωνιστική. Ακόμα όλες οι ομάδες δεν είναι στρωμένες. Ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή με δυο φυματικές νίκες 1 - 0 στην έδρα του κόντρα με δυο ''μικρούς'' του πρωταθλήματος. Τον Λεβαδειακό που επέστρεψε φέτος από την βου εθνική και πέρυσι τον Ιωνικό. 
 
 
Καμιά ομαδούλα δεν έμεινε χωρίς βαθμό. Τι σημαίνει αυτό; Τίποτα δεν σημαίνει κι αυτό. Ότι, δηλαδή, ανέβηκε το επίπεδο των ''μικρών''. Με μια κουβέντα: Ό,τι βλέπουμε σήμερα στη βαθμολογία ας το ξεχάσουμε. Η αλήθεια της κάθε ΠΑΕ θα αποτυπωθεί στη βαθμολογία λίγο πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος. Όταν όλες σχεδόν οι ομάδες θα έχουν δοκιμαστεί εντός και εκτός έδρας με αντιπάλους ίδιου στόχου.
 
 
Μέχρι τότε μη χαθεί ο... στόχος σε κάποια ομάδα! Να έχει ξεκινήσει π.χ. για πρωτάθλημα ή να πλασαριστεί οπωσδήποτε στα play-off και να χάσει τέτοιο έδαφος, και να... ψάχνεται για του χρόνου. Στη φώτο, από το 0-0 Άρεως - ΠΑΟΚ της περασμένης Κυριακης.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΗΤΑΝ..., ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;