ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ''ΤΙΜΩΡΙΑ'' ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟ 102!

 
Ο ΠΑΟΚ έχασε ένα ''δικό του'' παιχνίδι στην έδρα του ΟΦΗ. Συμβαίνει και, μάλιστα, επιτρέπεται να το πεις τιμωρία, σύμφωνα με τους ποδοσφαιρικούς όρους. Γιατί, κύριοι του ΠΑΟΚ, δεν φροντίσατε να εξασφαλίσετε το ματσάκι με τον προβληματικό γηπεδούχο και το αφήσατε στην... τύχη; Καλά να πάθετε και αν είστε σωστοί επαγγελματίες κομμένη οι δικαιολογίες.
Στο ποδόσφαιρο, όμως, τα πάθημα δεν γίνεται μάθημα.Είναι τέτοιο το παιχνίδι που η ομάδα, η κάθε ομάδα ξεχνιέται, χάνεται στο γήπεδο. Παρασύρεται, την παίρνει ο ύπνος και το κακό δεν το 'χει σε τίποτα να σου πει ''Εδώ είμαι, τι κάνεις, είσαι καλά;... ''.
Δώδεκα λεπτά μετά τη λήξη του κανονικού χρόνου η καράφλα ενός πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ τον ισοφάρισε 1 -1. Με κεφαλιά του 22χρονου αμυντικού του ΟΦΗ Απόστολου .Διαμαντή. Δεν έκανε για τον ΠΑΟΚ ο Διαμαντής, δόθηκε δανεικός στον Βόλο και από το 2020... περίμενε να πάρει την ''εκδίκηση'' του από την πρώην ομάδα.
Βεβαίως το έχασε το ματς ο ΠΑΟΚ. Τι θα πει ισοπαλία; Όταν το έχεις βάλει στη μέσα τσέπη το ματσάκι και φεύγεις με το ''Χ'' είναι σα να το έχασες. Επί της ουσίας. Δεύτερη απώλεια σε πέντε αγωνιστικές για τον ΠΑΟΚ, μετά το 0 -0 με τον Άρη.  
Στη φώτο, ο σκόρερ του ΟΦΗ με τη μπάλα στα πόδια.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ... ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΠΕΡΑΝ