ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΛΙΓΟΣΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ

 
Κέρδισε με 2 - 1 και τον ΠΑΟΚ (φώτο), μάλιστα και με ανατροπή  στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός, και με τον πιο πανηγυρικό τρόπο έδειξε ότι στ' αλήθεια, όχι στα ψέματα, το πάει ντουγρού να το πάρει. Στο ξεκίνημα της σαιζόν μόνο πρώτο φαβορί δεν ήταν η ομάδα, αλλά μετά από έξι αγωνιστικές τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μοιάζει ρεαλιστικό και καθόλου... οραματικό να το σηκώσει στο τέλος ο Παναθηναϊκός.
Σιγά σιγά θα το χωνέψουν όλοι, πως ο Παναθηναϊκός πάει για πρωτάθλημα. Ακόμα πολλοί δεν τον πιστεύουν τον Παναθηναϊκό, και η γνώμη τους είναι δικαιολογημένη. Ποιος Παναθηναϊκός, σειρά έχουν άλλοι. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και ο Άρης. Αυτή ήταν η λογική σειρά της λίστας των υποψήφιων πρωταθλητών. 
Θα αντέξει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος; Δεν έχει υλικό με βάθος στο ρόστερ για να τραβήξει η πρωτοπορία του στη βαθμολογία. Μια ομάδα που έχει ξεχάσει τον πρωταθλητισμό, μετά από χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. 
Στον ποδοσφαιρικό ανταγωνισμό αποφασίζουν και οι... αντίπαλοι. Η αδυναμία των αντιπάλων, δηλαδή. Δεν είναι μόνο τι κάνει π.χ. ο Παναθηναϊκός, αλλά και τι ψάρια... δεν πιάνουν οι άλλοι μνηστήρες του τίτλου. Μέχρι σήμερα, έκτη αγωνιστική, ποδοσφαιριστές και Γιοβάνοβιτς έχουν εκμεταλλευτεί τη μετριότητα και τις γκέλες των άλλων.
Σιγά σιγά, λοιπόν, μετά το 5Χ5 που χθες έγινε 6Χ6 κι αύριο θα γίνει 7Χ7 θα αρχίσουν και οι άπιστοι Θωμάδες να υπολογίζουν τον Παναθηναϊκό ότι πράγματι είναι αξιόπιστο φαβορί. Και οι ποδοσφαιριστές της ομάδος θα αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, αλλά και στους συμπαίκτες τους. Θα παίζουν σε κάθε αγώνα σαν αυριανοί πρωταθλητές.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ