ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ HOTEL FOUR SEASONS, ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ

 
Θα υπάρχουν ξεναγήσεις μέσα στο γήπεδο. Θα υπάρχουν αυτοκινητάκια γκολφ μεγάλα δέκα θέσεων που θα κάνουν τουρ όλον τον κόσμο. Θα έρθουν σχολεία. Θα το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ το γήπεδο. Θα δίνω τα αποδυτήρια, όλους τους χώρους στις εταιρίες για να κάνουν μήτινγκ. Θα μπορούν εταιρείες να παίρνουν το γήπεδο να κάνουν εκδηλώσεις ακόμα και παιχνίδια μεταξύ τους. Οι εταιρείες να πληρώνουν και να νοικιάζουν το γήπεδο από την ΑΕΚ που θα βγάζει έσοδα ακόμα και από τα εισιτήρια σε αυτές τις περιπτώσεις
Στα σχέδια είναι να γίνουν άλλα δύο γήπεδα. Παράλληλα θέλουμε να φτιάξουμε και ένα σούπερ ξενοδοχείο για να μένουν 50 παιδιά της Ακαδημίας και άλλα 40 δωμάτια για την πρώτη ομάδα. Μετά, μόλις τα φτιάξουμε και αυτά, θα τα έχουμε όλα σαν κλαμπ. Δικό μας προπονητικό με ξενοδοχείο, δικό μας γήπεδο, δικά μας ιδιόκτητα γραφεία που δεν είχαμε ποτέ. Θα υπάρχουν τα Μουσεία, από κάτω το γήπεδο έχει τεράστιους χώρους, τεράστιες αποθήκες. Νομίζω ότι έχουμε φτιάξει ένα από τα πιο ωραία γήπεδα στην Ευρώπη. Με την χωρητικότητα κάναμε τα πάντα και φτιάξαμε τη διπλή κερκίδα, πράγμα το οποίο ανέβασε το κόστος 25%. Επίσης δώσαμε στην πόλη μια τεράστια πλατεία. Λέγανε για το δάσος και τα 1.800 μέτρα που χρειαστήκαμε αλλά εμείς δώσαμε αυτό που σας είπα, μια τεράστια πλατεία.
Είμαι υπερήφανος γιατί σήμερα αυτό το κλαμπ, η ΑΕΚ δεν χρωστάει πουθενά και έχει έσοδα 40 εκατομμύρια. Ένας νοικοκύρης μπορεί να το τρέξει, είναι σαν μια επιχείρηση. Δεν μπορεί μια διοίκηση με 38 εκατομμύρια να τρέξει την ΑΕΚ; Έτσι λειτουργεί όλη η Ευρώπη.
 
Είχα προσωπική επίβλεψη σε όλα. Μπαίνω στους χώρους, μπαίνω στο λόμπυ και νομίζω ότι μπαίνω στο ξενοδοχείο Four Seasons. Ο ΑΕΚτζής πρέπει να προστατεύσει το γήπεδο μας πλέον.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ είναι λόγια από το στόμα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αλήθεια, μίλησε σαν παραδοσιακός, δηλαδή σα ξεπερασμένος άνθρωπος του ποδοσφαίρου ή σαν τεχνοκράτης του καιρού του; Το ποδόσφαιρο για να πάει μπροστά θέλει επενδύσεις. Έχει ανάγκη από πρωτοβουλίες προσωπικές με όραμα και πραγματοποιήσιμες. Ακούς τον Μελισσανίδη και θαρρείς πως μιλάει το μέλλον, το Αύριο, και το Χθες είναι μουχλιασμένο, βρυκολακιασμένο προσπαθεί να διατηρηθεί στη ζωή.
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΗΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ...