Η ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

 
Πέμπτη σερί νίκη η ΑΕΚ στη Λιβαδειά (φώτο) και καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μετά το 2 - 0 επί του Λεβαδειακού. Την είχε στο τσεπάκι τη νίκη η ΑΕΚ, ίσως γι' αυτό δεν πιέστηκε να την πάρει μια ώρα αρχύτερα. Την έβλεπε σίγουρη, δεν ήρθε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν ζορίστηκε στην επανάληψη. Ο αντίπαλος, άλλωστε, δεν είχε μεγαλύτερες φιλοδοξίες από την ισοπαλία.
Ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της βαθμολογίας με έξι πόντους διαφορά έχει την καλύτερη άμυνα, μόλις δυο γκολ έναντι τεσσάρων τερμάτων που έχει δεχθεί η ΑΕΚ. Αυτά, βέβαια, είναι ενδεικτικά, αλλά αλλάζουν στην πορεία.
Το επόμενο επεισόδιο έχει τη κρίσιμη σημασία του για την ΑΕΚ. Την προσεχή αγωνιστική, την Κυριακή το βράδυ αντιμετωπίζει στο νέο της γήπεδο τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο ντέρμπυ στο Οπάπ αρένα. Με νίκη η ΑΕΚ και θα διατηρήσει τη θέση της στη βαθμολογία και θα 
Δεν μπορεί η ΑΕΚ να κυκλοφορεί ως υποψήφια πρωταθλήτρια αν δεν είναι σε θέση να πάρει τη νίκη σε βάρος ισάξιου ή περίπου αντιπάλου. Το νόημα της νίκης ιδιαίτερα με τον ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστό, διότι ο ασπρόμαυρος δικέφαλος έκτισε το μεγάλωμα του και την ιστορική του επιτυχία να κερδίσει τίτλους την τελευταία πενταετία, όταν υπερίσχυε του μαυροκίτρινου δικέφαλου.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ