Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ... ΤΡΟΜΟΣ ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΣΤΟ 10Χ10

 
Θες να κτίσεις έναν πύργο, πιο ψηλό από τους άλλους, και πιο όμορφο. Θα τα καταφέρεις; Θα δείξει η δουλειά σου. Η πορεία των εργασιών. Όταν κάθε βήμα είναι πετυχημένο, τότε το πράμα πάει καλά. Αυτό που συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό. Δεν καταλάβανε μερικοί. Ότι κτίζει πύργο. Ότι σηκώνει τον πιο δυνατό πύργο.
Δέκα αγωνιστικές όλο και πιο υψηλά! Έχει τραβήξει το δρόμο του και δεν τον φτάνει κανείς. Όλοι βάζουν το χέρι στο μέτωπο στην αντηλιά για να τον δουν καθαρά, Επειδή ο Παναθαναϊκός έχει ξεφύγει... Χθες, μάλιστα, πέτυχε να βάλει μια ακόμα κοτρώνα πάνω στο τείχος του πύργου. 
Πραγματικά αυτή χθες στη Λεωφόρο του... Βόλου, στο Πανθεσσαλικό που έμοιαζε με το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πιο εντυπωσιακή νίκη του. Και απέδειξε ότι δεν έχει και πολύ σχέση με τον Παναθηναϊκό στην αρχή της σαιζόν. Βέβαια. Άλλη ομάδα εκείνη με τρεις και τέσσερις νίκες, κι άλλη αυτή με δέκα στα δέκα.
Έτσι είναι. Άλλος ο πύργος στον ημιόροφο ακόμα, άλλος όταν έχει φτάσει κιόλας το χτίσιμο στον δέκατο πάτωμα. 
Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ποδοσφαιριστής αλάνας. Της πολύ παλιάς κοπής. Ηλικία στα 31, ύψος 1 μ. 63, δεν χρειάζεται περισσότερο, από πέρυσι στον Παναθηναϊκό, για πρώτη φορά στην Ευρώπη, Αργεντινός του νυχτερινού σχολείου. Έβαλε χθες δυο γκολάρες, το 2-0 κι άνοιξε το δρόμο του 5-1.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ