ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΙΟΣ (ΔΕΝ) ΠΟΝΤΑΡΕΙ

 
Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η ΑΕΚ πετυχαίνει με το σπαθί της δυο ήττες! Χάνει στο ΟΑΚΑ από τον Βόλο και επόμενο ο κάθε σκεπτόμενος να μας πει ότι τίποτα δεν άλλαξε. Η ομάδα συνεχίζει κανονικά την περαμένη σαιζόν, την πιο κατάμαυρη και ντροπιαστική της Ιστοριας της. Μια πορεία... πρωταθλητισμού με γκέλες στην έδρα της από αντιπάλους κατώτερους βαθμολογικά. Και ποιος δεν πήρε το διπλό από την ΑΕΚ.
Εφιάλτης, λοιπόν, η ήττα από τον Βόλο την δεύτερη αγωνιστική. Για ποιο λόγο νέος προπονητής και ένα σκασμό λεφτά σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών αξίας; Κι έρχεται την τέτερτη αγωνιστική η ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. 
Όλα άλλαξαν στη συνέχεια, με το σερί των έξι νικών. Η ΑΕΚ ξαναμπήκε δυνατά στο κυνήγι του τίτλου. Μια ομάδα, όμως, χρειάζεται και την τύχη! Νόμος ζωής αυτός και του ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναϊκός φως φανάρι βγήκε στον αφρό και ξεχώρισε στη βαθμολογία και λόγω εύνοιας της τύχης. 
Η ΑΕΚ στο νέο γήπεδο νίκησε στις καθυστερήσεις τον Ατρόμητο, που αν έπαιρνε αυτός το τρίποντο δεν θά ήταν έκπληξη! Επειδή η ομάδα από το Περιστέρι έιχε βρει πολύ σπέσιαλ ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε.
Ατυχία προχθές στην Τρίπολη για την ΑΕΚ, η οποία δεν εκμετάλλευτηκε τη γκέλα και των άλλων δυο διεκδικητών, που στη Λεωφόρο έχααν κι αυτοί από δυο βαθμούς. 
Συμπέρασμα που το γνωρίζουν σχετικοί και άσχετοι. Γκέλες θα γίνουν κι άλλες. Πολύ περισσότερο όταν το πρωτάθλημα δεν το κυνηγάει μονάχα ένας. Όσον αφορά την ΑΕΚ θα δείξει τη δυναμική της και την... απουσία ατυχίας στα ντέρμπυ. Άλλες γκέλες, όπως με Αστέρα και Βόλο, δεν θα μετρήσουν τόσο.
Στη φώτο, η ΑΕΚ εκτός από το τρίποντο έχασε και τον Βραζιλιάνο Ελίασον.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΕΙ, ΑΝ ΔΙΝΕΙ ''Χ''...