ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 
Τα κουδουνάει στη φούχτα τα ζάρια ο παίκτης, ρίχνει και τις ευχές του σαν καλός πιστός στον θεό που πιστεύει, προκειμενου να φέρει την καλή, την καρπερή ζαριά. Αγωνία ο ίδιος που θα κάτσουν τα κόκκαλα, αγωνία και οι γύρω, που έχουν πονταρει στην κόντρα ή όχι. Τι λέμε; Περί μπάλας ομιλούμεν ή για μπαρπούτι; 
Στο πρωτάθλημα έχουν χώρο και οι καλές ζαριές. Ο άλλος ρίχνει τα ζάρια, κονομάνε ή χάνουν κι όσοι απ' έξω ακουμπάνε τα λεφτουδάκια τους. Τι έγινε χθες στο Καραϊσκάκη; Αντίπαλοι Ολυμπιακός και ΑΕΚ, αλλά κέρδισε ο... Παναθηναίκός. Έκατσαν τα ζάρια στην ομίχλη, και οι δυο αντίπαλοι πήραν από μισό μαντολάτο, το οποίο το δάγκωσε και στις δυο πλευρές ο... Παναθηναϊκός.
Αυτό συνετελέσθη. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έγινε πιο πρωτοπόρος, αύξησε τη διαφορά του κατά δυο πόντους περισσότερο και από τους δυο.Τον δεύτερο και τον τρίτο της βαθμολογίας. Και άσε να λένε Ολυμπιακός και ΑΕΚ... Να λύσουν στα πρωτοσέλιδα τις διαφορές τους.
Τελέιωσε ο πρώτος γύρο; και αυτό που γράφτηκε είναι ακόμα καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Μόνο που είδε ότι παρά την αυξημένη διαφορά τη βαθμολογική θα χρειαστούν κι αλλες καλές ζαριές για να φτάσει με αίμα κα ίδρωτα να κόψει πρώτος το νημα.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΗΤΤΑ...