ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ... ΕΞΩ

 
Η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε στο Καραϊσκάκη ότι έχει όλα τα φόντα να πάρει αυτή το πρωτάθλημα. Και πήρε αποτέλεσμα και έδειξε μπόι αλήθινά διεκδικήτριας του τίτλου. Θα το πάρει; Δεν ξέρεις. 
Όπως δεν ξέρεις αν, τελικά, σηκώσει το κατσαρόλι μετά από 13 χρόνια ο Παναθηναϊκός. Η διαφορά των οκτώ βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ καλύπτεται. Αν μιλάμε ποδοσφαιρικά καλύπτεται και η διαφορά των 12 βαθμών του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό. Όλα γίνονται. Κι όλα δεν γίνονται.
Τι θα πει καλύπτεται η διαφορά; Η ΑΕΚ για παράδειγμα έχει να παίξει τρεις φορές με τον Παναθηναίκό, τις δυο στο νέο της γήπεδο. Όχι στο ΟΑΚΑ, όπου ο αντίπαλος είναι σα αγωνίζεται στην έδρα του ή σε ουδέτερο γήπεδο.
Θα κερδίσουν τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός; Δεν ξέρεις. Με ποια λογική να προβλέψει κανείς από τώρα πως θα εξελιχθεί το πράμα  και τι ακριβώς θα συμβεί π.χ. στο Καραίσκάκη. Δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκόε να κερδίσει εκτός τον Ολυμπιακό, έστω να μη χάσει και τις δυο φορές. Μπάλα είναι αυτή. Να μην κερδίζει ο Ολυμπιακός τον ''αιώνιο'' αντίπαλο του στο Φάληρο και να του κλάνει κλύσμα στη Λεωφόρο.
Ο Παναθηναϊκός να την βγάλει καθαρή στα ντέρμπυ, δηλαδή εκεί που τον περιμένουν να έχει απώλειες, και να χάσει βαθμούς σε παιχνίδια που δεν... υπολογίζουν. 
Τελικά, καλούτσικο είναι το πρωταθληματάκι. Μετά το Κατάρ  μήπως γίνει ακόμα καλύτερο. Δεν ξέρεις.
Διαβαστε ακομα:

ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΟΧΙ ΣΙΝΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ