ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ''ΝΑΙ'' ΣΤΑ 40 ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ

 
Ιστορία αληθινή. Αληθινότατη. Τέλειωσε το συμβόλαιο της πρώην ΕΠΑΕ, πριν κάποια χρονάκια, και τέσσερις πρόεδροι ομάδων Β' εθνικής είπαν να πάνε για ρακί σε ουζερί των Εξαρχείων, εκεί στη γειτονιά. Σύντομα η ποδοσφαιροκουβέντα της παλιοπαρέας κύλησε σε μπουρδελοκουβέντα. Ο καθένας θυμόταν επεισόδια προσωπικής εμπειρίας με γυναίκα εκτός γάμου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
 
Ξέχασαν τις κόντρες τους, τις μπαμπεσιές τους, ο ένας όταν πήγε να την φέρει στον άλλον, συνηθισμένα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Η ατμόσφαιρα εξαιρετικά εγκάρδια, κάθε περιστατικό που έλεγε ο καθένας ανέβαζε το κέφι, Τι είχε συμβεί στους ίδιους, αλλά και σ' άλλους παράγοντες της μπάλας.
Όλα τα λεφτά, τα κρασιά, τα ούζα και τα ρακιά ήταν όταν έπεσε η ιστορία με πρωταγωνιστή εκπρόσωπο, επί σειρά ετών, ομάδας Α' εθνικής στην πρώην ΕΠΑΕ. Χρόνια είχαν να το διασκεδάσουν οι τέσσερις παγάσηδες. Μόνιμος κάτοικος Εξαρχείων ο εκπρόσωπος της εν λόγω ομάδας Α' εθνικής από νησί, πατέρας δύο κοριτσιών και απίστευτα άσχημος στην όψη. Σαπιοδόντης και με φάτσα που ζητούσε καρπαζιά. 
Μια ημέρα, λοιπόν, στο καφέ των Εξαρχείων που ήταν το στέκι του βαρέθηκε να ακούει για τα προσόντα μιας “καινούργιας”.
- Πόσο παίρνει, ρε παιδιά. Να με πάτε κι εμένα..., ζήτησε από τα φιλαράκια του.
Δεν του χάλασαν το χατήρι. Την άλλη μέρα ακολούθησε έναν από την παρέα να τον πάει στο κορίτσι, που είχε ταρίφα 20 χιλιάδες δραχμές. Μόλις τον είδε η παστρικιά λέει του αλλουνού: “Δεν γίνεται!”.
- Γιατί, φρεγάτα μου..., απορεί ο άλλος.
“Σου λέω με τίποτα! Δεν είναι μούρη αυτή που έχει ο δικός σου. Τα βράδια θέλω να κοιμάμαι..., αν τον ''πάρω'' θα τον φάω στη μάπα και μετά θα μου 'ρχεται εφιάλτης τις νύχτες”.
Με τα πολλά το 20χρονο μανούλι είπε το “Ναι” με τον όρο να τσεπώσει διπλάσια, 40 χιλιάρικα, και τη στιγμή της πράξης ο έτσι να έχει σκεπασμένο το πρόσωπό του με πετσέτα.
Έχει μείνει στην Ιστορία της πλατείας Εξαρχείων. Το “Σαράντα και πετσέτα!”. Ότι δέχθηκε η πόρνη με σαράντα χιλιάρικα και πετσέτα να είναι σκεπασμένη η κακασχημιά του πελάτη.
Διαβαστε ακομα: