ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 
Όποιος ασχολείται επαγγελματικά και συστηματικά με το ποδόσφαιρο έχει κάθε δικαίωμα να παριστάνει τον ειδικό στο αντικείμενο. Με το ποδόσφαιρο, όχι και με τζόγο του ποδοσφαίρου. Η κουβέντα βάζει στη σακούλα και τον σούπερ ειδικό του ποδοσφαίρου, τον πιο πετυχημένο προπονητή, σχολιαστή, ατζέντη. Έστω πως ένας απ' αυτούς πέσει μέσα, ε, ακόμα και τότε δεν μιλάς για σωστή πρόβλεψη. Αλλά; Μιλάς για ''τυχερή'' πρόβλεψη. Η οποία στην πραγματικότητα δεν είναι πρόβλεψη, και στο φινάλε δεν πρόκειται για προϊόν γνώσης! Αν ήταν έτσι, τότε οι γνώστες, οι ειδικοί, οι έχοντες άμεση σχέση με το αντικείμενο, θα είχαν πλουτίσει.
Προπονητές και ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι και βάλε να πάνε, πήγανε, όλοι οι νταραβεριτζήδες με τη μπάλα, αν τα έπαιρναν από τους μπουκ, αν τους ξετίναζαν, τότε δεν θα υπήρχε στοίχημα. Υπάρχει στοίχημα διότι στους αιώνες οι τζογαδόροι θα είναι οι χαμένοι και κερδισμένοι οι στοιχηματατζήδες.
Τα γραφεία στοιχημάτων παίζουν, κάνουν ''επενδύσεις'' στην πρόβλεψη και κονομάνε. Αυτή είναι η δουλειά τους. Όπως και να κάτσουν τα αποτελέσματα (!!!), θα βγουν κερδισμένοι οι μπουκ, οι στοιχηματικές εταιρείες. Είναι μαστόρια, ξέρουν τι κάνουν, παίζουν στα σίγουρα, δεν παριστάνουν τους μάγους.

Μη μπερδεύουμε τα καλώδια. Άλλο ποδόσφαιρο, άλλο τζόγος πάνω στο ποδόσφαιρο. Δύο διαφορετικά, μην πούμε δύο άσχετα πράγματα. Και πάει στοίχημα το σάμαλι. Όλο το ταψί και τα ζουμιά του μαζί

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΚΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΛΑΝΟ