ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ...

 
''Έστω ότι ήμουνα σε θέση να έπαιζα εκατομμύρια χρόνια, πάλι δεν θα πλησίαζα τον Μαραντόνα... Δεν θα υπάρξει καλύτερος απ' αυτόν... ''. Το έχει πει ο Λιονέλ Μέσι. για τον συμπατριώτη του Ντιέγκο Μαραντόνα. Μια δημόσια δήλωση δεν είναι πάντα αληθινή. Λέει ο καθένας ό,τι θέλει, ό,τι τον συμφέρει. Όπως και να 'χει η τοποθέτηση του σπουδαιότερου ποδοσφαιριστή της εποχής μας, του Μέσι φώτο, μετά την ήττα από την Σαουδική Αραβία στο μουντιάλ), έχει την αξία της.
Μετά από μια ζωή που τα είχε όλα, τα πολύ ένδοξα και τα πολύ ντροπιαστικά, ο Μαραντόνα πέθανε στα 60 του χρόνια το 2020, σα σήμερα στις 25 Νοεμβρίου,. 
 .
Ο επίσης Αργεντινός Χόρχε Βαλντάνο είχε πει για τον Μαραντόνα: '' Καμιά μπάλα δεν είχε καλύτερη εμπειρία απ' αυτή όταν ήταν στο αριστερό του πόδι... ''.
Ο αποκαλούμενος ''Λευκός Πελέ'', Βραζιλιάνος Ζίκο: '' Στον Μαραντόνα έχω δει να κάνει πράγματα που ο Θεός θα αμφισβητούσε αν ήταν αληθιινά, μπορετά... ''.
Μισέλ Πλατινί: ''Αυτό που μπορούσε να κάνει ο Ζιντάν με τη μπάλα, ο Μαραντόνα το έκανε με το... πορτοκάλι''.
Ερίκ Καντονά: ''Η κρίσιμη διαφορά με τον Πελέ είναι πως ο Μαραντόνα δεν περιστοιχιζόταν από σπουδαίους συμπαίκτες. Χρειαζόταν να κουβαλήσει μόνος του την ομάδα''.
Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ