Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΠΑΟΚ

 
Ο Πινέδα βάζει γκολ στη Λεωφόρο αλλά το ματς δεν μένει στο 0-1. Ο Παναθηναίκός με δυο πέναλτυ (!) στις καθυστερήσεις(!!!) του ημιχρόνου τελικά κερδίζει 2-1 την ΑΕΚ. Ο Μεξικάνος, δανεικός από την ισπανική Θέλτα μέχρι το τέλος της σαιζόν, ήταν πάλι ο σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον αήττητο και πρωτοπόρο αντίπαλο.
Ο Πινέδα, ο Ορμπελίν Πινέδα, 26 χρονών, αφού έκανε τρεις μεταγραφές στην πατρίδα του κατέληξε τον Ιανουάριο του 2021 στην Θέλτα, που τον έστειλε δανεικό για ένα χρόνο στην Ελλάδα. Με σκόρερ τον μέσο Πινέδα ή άλλον η ΑΕΚ αν πραγματικά ζητάει το πρωτάθλημα χρειάζεται να γίνει περισσότερο ρεαλίστρια. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κυνηγάει τοπ αποτέλεσμα κι όχι να περιμένει να πέσει σαν ώριμο φρούτο.
Σηκώνεις ψηλά το χέρι και κόβεις τον καρπό. Κι αν φυσάει αέρας ή χιονίζει, με συνέπεια να σ' εμποδίζουν να φτάσεις το καλό κλαδί, εσύ ξεπερνάς κάθε αναποδιά προκειμένου να φτάσει το κουλό σου μέχρι το στόχο. 
Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Σε κάθε ματς έχεις διαφορετικό αντίπαλο. Και σε κάθε ματς πιθανόν κι εσύ και ο αντίπαλος να βρεθούν σε διαφορετική αγωνιστική κατάσταση. Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και τα διαχειρίζεται αποτελεσματικά η ομάδα με αποδυτήρια αληθινής πρωταθλήτριας, με ψυχολογία και ηθικό πρωταθλήτριας. 
Η ΑΕΚ παίζει χωρίς ποδοσφαιριστές της πρώτης επιλογής. Κι αυτό μέσα στο έργο είναι. Εκείνο που δεν ταιριάζει στην υποψήφια πρωταθλήτρια είναι να χάνει με κάτω τα χέρια από τον Βόλο και στα Γιάννενα. Κέρδισε τον Παναθηναϊκό, θα κερδίσει και τον Ολυμπιακό; Και τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Δεν φτάνει, δεν της βγαίνει της ΑΕΚ μόνο το τρίποντο με τον Παναθηναϊκό.  
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ 1-0 ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΝ ΙΣΑΞΙΟ ΠΑΟ